Twitch Turkiye'nin en iyi yayıncılarından biri olan Unlost'un oynayışıyla CS:GO Battle Royale moduna merhaba diyebilirsiniz.

Arkadaşlar selamlar oncelikle. Battle Royale turunun son yıllar da patlamasıyla birlikte gelen PUBG ya da Fortnite bu turun bir parcası oldu. Bundan sonra CS:GO'da bu iki oyunla rekabete girebilecek bir oyun olacak diyebilirim. Yeni silahlar, yeni fizikler, yeni haritalar ve bircok guncelleme bu oyuna gelmeye devam edeciği Valve ekibi tarafından acıklandı. Battle Royale modunun ismi ise "Danger Zone" olarak belirlendi.

Aslında Battle Royale'den cok beni şaşırtan oyunun tamamen ucretsiz olması. Steam'e girip CS:GO mağaza sayfasına bakarsanız oyun ucretsiz olmuş. Yani bu oyunu nasıl etkiler siz bir duşunun. Oyunun oyuncu kitlesi fena bir şekilde artacak bu belli ama hileler biraz daha coğalabilir. Ben de bundan korkuyordum maalesef. Valve hileye de bir cozum duşunmuş olabilir bunu bilemiyoruz şu anlık.

77.50 TL'lik CS:GO Prime Status Upgrade Satın Alma oyuna eklendi. Bu satın alımın acıklaması şu şekilde "Seckin Duruma sahip hesaplar diğer Seckin Duruma sahip hesaplarla eşleştirilir ve bu hesaplar, Seckin Duruma ozel hatıra oğelerini, oğe duşurmelerini ve silah kasalarını almaya elverişlidirler."

Bu guncelleme ile birlikte oyuna "Danger Zone" kasası da eklendi. Şu anlık 60 TL'lik bir anahtar fiyatı var.

Son olarak oldukca eğlenceli bir guncelleme bizleri bekliyor diyebilirim arkadaşlar. Yeni haberler geldikce aktarmaya devam edeceğim.