Sistemim:
GTX 950 Gaming 2G AMD Athlon x4 860K Asus A68HM-K 8GB 4x4 RAM win 10 64 bit en son guncellenmiş hali.
Butun driverlar guncel.
BIOS surumum en sona guncelli.
Sisteme 2 kere format attım yine de FPS sorunlarım duzelmedi arkadaşlar bu durum gercekten sinirimi bozmaya başladı internette araştırdım denilenleri yaptım Memtest yaptım HDTune ile diski tarattım ekran kartı işlemci zorlayıcı testler yaptım hic birinde sıkıntı gormedim oyun DVR kapattım. Kasayı acıp işlemci fanını temizledim macunu yeniledim kısacası tavsiye edilen ve şu an aklıma gelmeyen coğu şeyi yaptım ama siz de videoda gorduğunuz gibi ya bir anda 150-160'dan 100'e 90-80'e iniyor ya da 20-30'a iniyor işlemci ve GPU'yu neredeyse hic kullanmamasına ve ısı sorunu olmamasına rağmen bir turlu cozemedim.
Yardımcı olun lutfen bana sistemi ilk topladığım zamanlarda GTA 5'te full ayarlarda 45-60 FPS arası oynardım. Hadi onu da gectim 1 yıl once falan CS'de hic bir drop yaşamadan sıkıntısız oynardım hic bir buyuk FPS dropları ile karşılaşmazdım ama son zamanlarda bu sorun ortaya cıktı ve bir turlu cozemiyorum neden olduğunu.
Not: Yardımcı olur mu bilemiyorum ama aynı zamanda da mavi ekran hataları (Unexpected Strore Exception, Critical Process Died) ve internetim olmasına rağmen bazen sitelere girmeme gibi problemlerle karşılaşıyorum. 2-3dk sonra bu durum duzeliyor.
Not2: Başka bir oyun henuz yuklemediğim icin oynamadım başka oyunda da duşuş yaşar mıyım bilemiyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkurlerimi sunarım.
GTX 950 Sistemin CS:GO'da Ani FPS Duşmesi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- GTX 950 Sistemin CS:GO'da Ani FPS Duşmesi