Guzel İyi Geceler mesajları

Guzel İyi Geceler sozleri

Az once paylaştığımız hayırlı geceler mesajları konumuzun ardından bu sayfamızda da guzel iyi geceler mesajları isteyen meleklerimize ve sayın misafirlerimize Guzel İyi Geceler mesajları sunuyoruz...

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Ruyaların mutluluk yağmurlarında gecsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler!

Geceleri Uzaklara cığlık Olur Sesim, Denizden cıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan ozlemim, Bu gece Sırf Senin İcin Kapanıyor Gozlerim. iyi Geceler Herşeyim!

İyi geceler aşkım. En tatlı uykular en guzel ruyalar senin olsun.

Seni cok seviyorum gulum. Sevgimi ustune al, yorgan gibi korur seni tum gece boyunca. İyi geceler aşkım.

Ruyalara rest cektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku cok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum Bitanem iyi geceler .

Yıldızlar gozlerine ozensin sen birtanesin bebeğim iyi geceler dilerim.

Gecenin Sessizliğinde Dinlerim seni, Bir Ruzya gibisin beklerim Seni, iyi geceler yıldız gozlum.

uyuduğunda melekler sarsın dort bir yanını en guzel ruyar seninle olsun cunku sen buna layıksın, iyi geceler sevgilim.

En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor Bitanem tatlı uykular.

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sonuk olur, yakamozlar başka cizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tuylerinde umut, gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat…

Masum gecelerin masum ruyaları seninle olsun iyi geceler aşkım.

Sensiz Bu gecenin Soğukluğu cekilmiyor hayalin gozumun onunde yaLnızım odamda resmin duvarda Sabahlarım Hayalinle, Tatlı Ruyalar Aşkım, iyi geceler

Sen uyurken Şuan Tatlı Ruyalar gorurken ben seni duşunup seni cizicem boş duvarlarıma birtanem, iyi geceler