Merhaba. Eskiden bildiğim kadarıyla bu 7 gun ceza olayı 4. cezada oluyordu. Şimdi direkt olarak 7 gun ban yiyorum. Ustelik ben mm pek sık oynamam. Ki bunu 2. kez yaşıyorum ve iki kez de aynı şekilde oldu. Dun akşam mm girdim eğlencesine rekabetci oyuna. Dust 2 oynadım ve solo girdim. T tarafı başladık ve karşı oyuncudan birisi ilk round 3 vurdu ve bizden birisi direkt ağlamaya başladı. Kufurlu şekilde karşı oyuncu icin hile olduğunu soyledi. Ve bundan dolayı 4 round boyunca herkes tribe girdi. Mm pek oynamadığım icin Rank'ım lem. Yani bu seviyelerde oyuncular geliyor. Yanlış anlamayın ama bu rank bana gore cok duşuk. FACEIT bile level 4-5 olanlar Mm'de global, onlar bile benim icin kotu seviye oyuncu. Sonra bizim arkadaşı izledim, surekli karşısındakine kufur edip hile diyen kişiyi. Baktım 3 IQ oyun ile aimlock kullanıyor. Hani hile değil diyenin aklından şuphe ederim o derece belli ediyor Ben de kendisine duşuk İngilizce seviyemle aynı şekilde kendisinin karşıya yaptığı gibi F... Noob dedim. Sen de hilesin, dedim. Meğerse bizim elamanların hepsi aynı lobiden girmiş Ukranyalılarmış. Dolasıyla 4 kişiden artık mac icinde ne kadar report yediysem, mac sonunda oyun icinde yukarıda bir uyarı gordum. 7 gun cezalandırılmışım. Steam desteğe destek kaydı actım bu konuda ama otomatik olarak cevap verdi bana sadece. Bu olayı 1 kez daha yaşadım ve otomatik mesajdan sonra bana Steam cevap veren olmuyor. Yani bu ne kadar sacma sistem. Karşıda ve benim takımımda hile var. Ben 1 mac icinde gercekten haklı olarak o şekilde bir şey dediğim icin 4 kişi tarafından 1 oyun icinde report yiyorum ve 7 gun ceza alıyorum. Mantıken duşununce bu kadar hilecinin Valve oyunlarında nasıl tutunabildiğini cok merak ediyorum. Bundan sonra mm oyun hicbir şekilde girmemeyi duşunuyorum. Cunku hilecilere karşı hicbir şey yapmayan, ama bir oyun icinde 4 kişi tarafından reportlanınca 7 gun ceza veren bir sisteme guvenmem artık. Zaten guvenmiyordum ve biliyordum az cok ne olduğunu, ama bu kadar da tutarsız bir koruma sistemi, ve ceza verme sistemi olamaz yani. Sacmalık. Steam bekleme suresi ceza sistemine kendi makalesinden bakmama rağmen orada seviye seviye oluyormuş once yarım saat. İki saat. 1 gun ve 4. ceza 7 gun oluyormuş. Ben nasıl 7 gun ceza aldım boyle bir oyunun uzerine arkadaşlar?