Valorant'ta takımıma boostlanmış kişiler geliyor
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Valorant'ta takımıma boostlanmış kişiler geliyor
-
11-11-2022, 10:48:59Bu konuyu keyifli bir muhabbet olsun diye acıyorum. Dun akşam 26 kill alıp takımda sırf kız olduğu icin kaybetmem uzerine actığım konu. Artı olarak şunu da ekleyeyim; Brimstone oynadım ve guzel Q ve Smoke'lar attım. Yani kill dediğime bakmayın oynanış olarak iyi de destek oldum takıma. Gold 1'im, takımda 2 plat var ve diğerleri Gold. Valorant resmi Discord'undan takım arıyordum ve cağırdılar. Girdim aga kızın sesi cıkmıyordu zaten. Eğer duysaydım direkt cıkardım cunku bir kere daha başıma geldi. Oyuna girdik konuştu ve icimden oyun lose dedim ama bir yere kadar umudum vardı. Ben girdim pat pat vuruyorum bizim takım da guzel ama şu kız vuramıyor abi vuramıyor. Oyun sonu 4/20 idi skoru. Karşı takımın en kotusu 13 kill. Sağdan peekliyorum adamı vurmak icin solumda duruyor ama duvar arkasında. Ya kanka soldan korusana beni. Tak soldan oluyorum. İyi oynayan kızlara lafım yok tabii ama şu elolarda oynayan kızların sevgilileri boostluyor boostluyor sonra başkasının hakkına giriyor. Ya ben bu oyunu 5V4 oynamak zorunda mıyım? Senin benim oyun zevkimi bozmaya hakkın yok aga. Diyorum ki kankam acılma zaten adamlar geliyor ve adamlar sizin acılmanızı bekliyor. Avlayacaklar sizi ve oyle girecekler. Aga dedikten 2 saniye sonra gidiyor. Kız veya erkek ne olursa olsun. Şu Boost işini bırakın hocam. Kızın hak ettiği demir 1, Gold eloda dolanıyor. 4 vurmuş bir de "gumuşe duşeceğim ya" diyor. E bir zahmet duş... Bunların yuzunden ben de gumuşe duştum. Tamam 1 mac kazanırım hallederim ne olur yani ama şu macları zehir etmeyin be. DM girip hazırlanıyorum o kadar sonra lose alınca tum oyun zevki bitiyor. Bir de herkes kafasına gore oynuyor ya. Bir de plat elo olacaklar. Kız arkalayamıyor bile. 2 şarjor boşaltıyor yine vuramıyor. Sakin ve sabırlı olduğum icin bir şey demedim ama başkası yerimde olsa kufru yağdırmıştı bile takımına. Sizden ricam herkes kendi emeğiyle, kendini geliştire geliştire yukselsin. Sinirlendiğim bir konuyu dile getirdim. Benzer şeyleri yaşayanlar da yazabilir. Tartışalım bunun uzerine. Saygılarımla.