Merhaba arkadaşlar, butun CS:GO oyuncuları gibi ben de hilelerden baya bunaldım. Son 1 yıldır ozellikle son 6 aydır neredeyse 3 macın 2 sinde hileli geliyor. Raporlasak bile hicbir işe yaramıyor. Burada ifşa ederek, daha cok rapor yemesini sağlamamız gerekiyor diye duşunuyorum. Ocak ayının sonlarında bir arkadaşımız burada hileliyi ifşa etmiş ve banlanmasını sağlamış. Ben de neden aynısını biz yapmıyoruz diye duşundum ve bu konuyu acma gereği duydum. Benim macıma da bir hileli geldi ve bu hileliyi bildirmek icin oncelikle Steam Destek ile konuştum. Fakat pek yardımcı olmadılar acıkcası. Bildirdiğim icin teşekkur edip geciştirdiler durumu. Hilesiyle ilgili oyun icerisinden video cektim ve YouTube'a yukledim. (Aşağıda linkini vereceğim.) Hileli olan arkadaşın bir de kendine ait bir youtube kanalı var ve kendi hilesini ordan tanıtıyor. 150 saatlik CSGO oyun suresi var, profilinde 6 sayfa hile oldugunu soyleyen yorumlar var fakat hala herhangi bi yasaklanma almadı. Temiz oyun anlayışı olan tum herkesi bu hileli arkadaşı raporlamaya davet ediyorum. (Steam desteğe yazdığım yazıyla birlikte paylaşıyorum.)
This is my second hacker disclosure video. That's enough, I can not enjoy the game anymore, you must the provide safety of game. Hackers won't get VAC or overwatch ban for 6 months. Please do something for cheaters. I have added a video about he was cheating during game and it can be seen clearly in video. I give the video link.
You need to do please just watch only 2 minutes.
CS:GO Cheater disclosing on 30 Jan 18 in wingman match .Cheating during wingman match. I give his steam profile link in below.
Steam Community :: test
Not 2: Videodaki sesi kufurlu olduğu icin sildim. Sohbetteki kufurler icin ise herkesten ozur diliyorum. Hileli arkadaşın yazdıkları yok olmasın diye sohbeti sansurleyemedim.
CS:GO Hile Raporlama
Oyun Dünyası0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- CS:GO Hile Raporlama