Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, calışma hayatındaki gelişmeleri değerlendirmek uzere Turkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yonetim Kurulu Başkanı Ozgur Burak Akkol ve Yonetim Kurulu Uyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda, TİSK ’in ve bağlı uye sendikaların Yonetim Kurulu Uyeleri, Denetleme ve Disiplin Kurulu Uyeleri ile uye sendikaların Genel Sekreterleri de yer aldı. Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TİSK Yonetim Kurulu Başkanı Ozgur Burak Akkol ve Konfederasyonun ve bağlı uye sendikaların Yonetim Kurulu Uyeleri, Denetleme, Disiplin Kurulu Uyeleri ve uye sendikaların Genel Sekreterler ile bir araya geldi.

Toplantıda, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), asgari ucret ve calışma hayatındaki guncel konular ele alındı.

TİSK Yonetim Kurulu Başkanı Akkol, TİSK ’in bu konulara ilişkin goruş, oneri ve beklentilerini aktardı. Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanı Prof. Dr. Sayın Vedat Bilgin ise calışma hayatındaki gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu.