Edirne'nin Uzunkopru ilcesinde, Anabacı Caddesi uzerinde bir kaza meydana geldi Henuz ismi oğrenilemeyen bir kadın, bebek arabasında taşıdığı cocuğuyla birlikte yolun karşı tarafına gecmek isterken, motosiklet surucusu, anne ve cocuğuna carptı. Carpmanın şiddeti ile bebek arabasındaki cocuk ve anne yola savruldu. Kaza anına tanıklık eden cevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken anne ve cocuğuna carpıp kazaya karışan motosiklet surucusu hızla olay yerinden uzaklaştı. Kazazedeler hastaneye goturulerek tedavi altına alındı.

Kaza anna tanıklık eden Oğuzhan Bilecik,
"İki arkadaş dolaşırken anne ve cocuğunun yerde yattığını gordum ve o anda ben geldiğimde ise motosiklet surucusu olay yerinden kactı. Ben kacmaması icin bağırdım ama coktan olay yerinden kacmıştı bile. Bir kadın cocuğuyla birlikte yolun karşısına gecmek istiyordu herhalde, bu sırada motosiklet carptı. Kadın yola savruldu, hemen yardıma koştuk. Anne ve cocuğunu cevredeki başka vatandaşlar hastaneye goturdu. Motosiklet surucusunun bu yaptığı cok ayıp ve cok canice bir davranış, insanlık bitmiş." diye konuştu. İHA'nın haberine gore polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.