Bu konuyu neden actım bilmiyorum ama acıp sizinle tartışmak istedim. Arkadaşlar benim yaşım 28. rekabetci FPS oyunlarına daha yaşım 11 12 tam hatırlamıyorum CS 1.5 ile başladım ve gunumuzde Valorant ile devam ediyorum. Valorant'ın kolay bir oyun olduğunu duşunuyorum. Ha diyeceksiniz Radiant falan mısın? Hayır daha o kadar yukselemedim belki de artık yaşlı ellerim ve refleksim yetmiyordur. Yukselmek gibi de bir derdim yok amacım sadece hafta sonları vakit gecirip kendimi eğlendirmek. Elmas eloda surunen yaşlı bir adamım. Konu aslında bu değil sadece oyuncular hakkında kişisel bir analiz yapmak istedim. Altın, platin, elmas elosunda surunen bir turlu yukarıya tırmanamayan oyuncuların oyunu gercekten yeterince bilerek oynadıklarını duşunmuyorum. Bu yeteneksizliklerinden değil. Coğunun aimi iyi ve gercekten bazılarının crossuna cıkamıyorsun smurfleri soylemiyorum. Cogu oyuncu Valorant'ı aim oyunu sanıp CS 1.6 veya CS:GO gibi flash peekleyip adam ile cross crossa catışmak sanıyor. Ornek veriyorum adam Sova alıyor, Sova'nın butun yeteneklerini oyun başı satın alıyor. Ama round sonu bir bakmışsın en ufak skilini bile kullanmamış. Yani Hero'nun en ufak zekasını oyuna yansıtmamış. Bu durum hakkında ne duşunuyorsunuz?