2 hesabım var ve ikisinde de %90 ben oynuyorum. Biri kuzenimin hesabı. Kuzenimin hesabında asil olduğu icin onda oynamayı seviyorum ve o hesapta platin 1 oldum. Ana hesabımda ise gumuşte takılı kalmış durumdayım. Son gunlerde birlikte girelim dedik fakat birlikte eşleşemiyorduk kademe farkından dolayı. Ardından gumuş 3 olursam oynayabiliriz diye duşundum cunku kuzenimin hesabında altın 3 iken oynayabiliyorduk. Gumuş 3 oldum ve birlikte oynayabilmemiz icin altın olmam gerektiğini oğrendim. Ardından bu cok kafama yatmadı ve kariyerime bakmaya karar verdim. Aklımdaki soru ise şu. Madem bu oyunda gumuş 2 bir oyuncu ile platin 1 bir oyuncunun birlikte oynamasına izin verilmiyor, benim karşıma gumuş 2 rankta neden platinler geliyor? Bu bir hata mı yoksa eşleştirme konuşunda bilmediğim bir şey mi var? Bir yerde Win streak olduğu zaman veya rank atlama maclarında daha zorlu rakip geldiğini duymuştum fakat platin olan hesapta karşıma her zaman daha duşuk ranklılar geliyor. Bunun sebebi tam olarak nedir? Uzattıysam kusura bakmayın neden merak ettiğimi acıklamak istedim.
Bu arada ana hesabımda neredeyse tum rank maclarına baktım. Win veya lose fark etmeksizin macların %80'inde rakibin rank ortalaması bizim takımdan daha yuksek.
Dosya Ekleri

1658971899878.png 2 MB · Goruntuleme: 17