Merhabalar. 5 Pre olarak surekli rutinimiz olan CS:GO'ya rekabetci modda girdik ne gordum yukarıda Overwatch tarafından yasaklandğımı soylemekte ve profilimde de aynı şekilde VAC yediğim belirtilmiş.

Rankım Global ve Esea Faceit gibi platformlarda oynayan kendimize yer edinmeye calışan oyundan zevk almaya calışan kişileriz mm'i cok nadir oynuyoruz zaten arada bir ısınmak icin onunda 2 mactan 1'inde hile oluyor. Boyle lanet bir sistem işte. Yaptığım şey smoke ici tek mermi ile 4 kill B tarafından geliyorlar tuneldeler ben de havuz tarafından sıktım ve ilk mermiye 4 kişi gitti. Bunun sonucunda Overwatch duşup ban yedim sanırım ne kadar mantıklı anlamak mumkun değil cevaplarınız icin şimdiden teşekkurler.

Ayrıca bir de bu olay var onceki ban yemiş olduğum bir hesabım vardı 1 yıl once yemiştim o hesabın telefon numarasını şimdiki hesabıma bağladığım gun yedim. Banı bunun bir alakası var mıdır? Yeni hesap acacağım bu telefon numarasına 6 ay sonra tekrar bağlayabiliyormuşum araştırdığım kadarıyla. Tekrar yeni aldığım hesaba bağlarsam oda banlanır mı? Ban yemeden onceki eski bir resim sadece bu kaldı. Elimde global olduğum ilk andı bu elimde kalmış buraya da bir sıkıştırayım dedim.