Evet başlıktan da gorduğunuz gibi CS:GO oyununda goruntu ayarlarımı değiştiremiyorum. Tam olarak sorunum şu; mesela ben coklu CPU kullanımını kapatmak istiyorum. Kapatmaya ayarlıyorum. Uygula butonuna bastıktan sonra menuden cıkıyorum ve tekrardan goruntu ayarlarını actığımda coklu CPU kullanımı aktif gozukuyor. Aynı şey parlaklık icinde gecerli. Parlaklığın 2.6'da olduğu belli ve ben parlaklık ayarını 1.6'ya cekince uygulaya basmadan 1.6 olması gerekirken değişmiyor bile. Bu sorunu internetten araştırmaya calıştım fakat hicbir kaynak bulamadım. Oyunun .cfg ve video dosyalarından da değiştirmeyi denedim fakat olmadı. Bu yuzden burada bunları yazıyorum
CS:GO Goruntu Ayarlarını Değiştirememe Sorunu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- CS:GO Goruntu Ayarlarını Değiştirememe Sorunu
-
11-11-2022, 09:09:56Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları,
Evet başlıktan da gorduğunuz gibi CS:GO oyununda goruntu ayarlarımı değiştiremiyorum. Tam olarak sorunum şu; mesela ben coklu CPU kullanımını kapatmak istiyorum. Kapatmaya ayarlıyorum. Uygula butonuna bastıktan sonra menuden cıkıyorum ve tekrardan goruntu ayarlarını actığımda coklu CPU kullanımı aktif gozukuyor. Aynı şey parlaklık icinde gecerli. Parlaklığın 2.6'da olduğu belli ve ben parlaklık ayarını 1.6'ya cekince uygulaya basmadan 1.6 olması gerekirken değişmiyor bile. Bu sorunu internetten araştırmaya calıştım fakat hicbir kaynak bulamadım. Oyunun .cfg ve video dosyalarından da değiştirmeyi denedim fakat olmadı. Bu yuzden burada bunları yazıyorum. Eğer bu sorun hakkında bilgisi olan veya daha onceden bu sorunu yaşamış olan varsa yardım etmesini rica ediyorum. İyi forumlar...