Steam adım : B!G♛BoSs
CS GO Takım Arkadaşı
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- CS GO Takım Arkadaşı
-
11-11-2022, 08:09:46Rankımız mg 1'dir. Kendi ranklarımıza yakın ve kesinlikle 18 yaşından buyuk kişilerle birlikte rank maclarına girmek icin arkadaşlar aramaktayız. Gerek universitenin verdiği yoğunluk gerekse ozel hayat nedeni ile takımımız tam dolu olmuyor. Bazı gunler ise 2-3 lobi kuruyoruz ana kadromuz yani benim dahil olduğum takıma arkadaşlar aramaktayız novalarda ekleyebilir ve takımını oluşturabilir. Serverımız TS3'umuz vardır. Biz bu işi en başından itibaren takip etmemize rağmen 1 sene vermiş olduğumuz aradan sonra takımımızda kayıplar yaşadık. Klanımızın adı Crackk! oyunlarda kullanılan crack'ten bahsetmiyoruz tabiki
Ben 22 yaşındayım takımda arkadaşlarım benden 1 aşağı 1 yukarıdır. Sessiz troll yapmayacak. Mac esnasında gunluk hayatından hikayeler anlatıp kendine kick attırmayacak onem verecek ve eğer bizle uzun sure devam etmiş olursa ve bizde bu kişi-kişilerin bize yararlı olucagını duşunursek. Eğer gercekten bize faydası fazla ise takım lideri olmasına - serverda yetkili adminlik (ucretsiz) vermeyi duşunuyoruz. Herkese iyi oyunlar dilerim.
Steam adım : B!G♛BoSs