Cok uzun suredir yaşadığım bu sıkıntı artık sinirlerimi bozmaya başladı. Her şeyi denedim ama cozemedim. Oyun icindeyken maclardayken faceit, mm farketmiyor. Cevremde rakip yaklaştığı zaman 0.5 saniyelik bir takılma oluyor ve hemen duzeliyor. Bunun sayesinde yakınımda adam olduğunu anlıyorum iyi hoş da Awp ile zoom acıyorum misal mirage windowdayım adam gecerken takılıyor ve vuramıyorum. Bazen tam adam karşıma cıktığında takılıyor bazen hic olmuyor. Her round birkere yaşıyorum genelde. Yaşadığım roundda bir daha olmuyor. Ekran kartım yeni rx 460 herhangi bir sıkıntısı yok bunu almadan once de aynı sorunum vardı. Aynı şekilde eski harddiskim bad sector olmuştu. Cok fazla takılıyordu %100 disk kullanımı vs onu da değiştirdim. Yine aynı HDD'de yeni. İşlemcim 55 dereceyi gecmiyor. RAM'im 8 GB yaptığım teste gore sorun yok. HDD'yi de tekrar HDD regeneratorden test ettim yine sorun yok gozuktu. Bu durum cok fazla sorun oluyor bana bunun kesin cozumu nedir? Guc kaynağı vsvsde yeni eskiden de oluyordu hala aynı. Calıştırma seceneklerim vs yapılı. Formatta yeni attım 2-3 gun once yine aynı lutfen yardım SSD alıcam sorun cozulecekse ancak SSD'siz bu oyunu oynayan milyonlarca insan var sorunsuz.

Sistemim :
I5 3470 3.Nesil 3.2GHZ
Gigabyte RX 460 2GB
8GB 1333MHZ RAM
Aerocool 500W
WD Blue 1TB 7200RPM 64 MB