Arkadaşlar 1 saat once falan CS:GO uzerinden "Overwatch" banı yemişim, biliyorum bu forum cok klişe duydu "hile kullanmadım ban yedim" tarzında ama ben cidden hile kullanmadım. Şimdi Overwatch bakanları şupheye duşurecek hareket bile yapmadım neredeyse, son maclarımda 1.lik dahi yok son macımı sonuncu bitirmişim hatta. VAC ban olmadığı icin bir şekilde kaldırabilir belki diye duşundum cunku cidden haksız bir ban. Overwatch oyuncularını teşkil edecek bir hareketim yok klasik rankımda oynayan ortalama bir oyuncu performansı verdiğimi duşunuyorum, cok iyi performans sergilesem hadi neyse, ee hile de kullanmadım ve VAC tarafından ban yemedim, şimdi niye ban yedim ben.

Takım arkadaşlarımı oldurmemden dolayı bir kalıcı "oyunbozanlık" yasaklaması yeme ihtimalim var mı?
Son 1-2 macımda 2-3 kişiyi oldurduğumu hatırlıyorum sanki, belki o yuzden ban yemiş olabilirim de internette araştırdığımda bu sebeplerden verilen yasaklamanın kalıcı olmadığını gordum. Ayrıca nasıl bir ticket atmalıyım bilen biri var mı?

Bu arada Steam uzerinde yasaklamanın kalıcı olduğunu belirtirken oyun icerisinde bir bekleme suresinde olduğumu belirtiyor ve bu bitince VAC korumalı sunucularda artık oynayabileceksin tarzı bir şey diyor, bu nedir?