Merhaba arkadaşlar. Bir kac gundur oyunda anlık FPS duşuşu yaşıyorum. Laptobum MSI GE60 2PC daha 2 gun once başladı ve neden başladığına anlam veremedim. 2 gun once normalden farklı olan tek sorun yerel ağ bağlantısında kopma problemi ve rekabetci icin ping duşurme yontemleriydi. FPS etkilicek bir şey yaptığımı duşunmuyorum. 2 gun oncesinden farklı bir program kullanmıyorum. Hatta advanced system care gibi programlarıda tamamen kaldırdım. Oyunu 1024/768 black bars şeklinde oynuyorum en iyi performansta calıştırma vb. klasik yontemleri yapmıştım. Windows 10 kullanıyorum ve bu PC'de normalde 200 civarı FPS ile oynamam gerekirken sorun olmadığı zamanda 150-170 arası FPS ile oynuyordum. Anlık duşme klasik ateş ederken yaşanan bir sorun laptop boost fan vs acık kullanıyorum arka planda chrome vs kapalı vs sorun darboğaz ve donanım kaynaklı olmadığına eminim. CS konusunda teknik sorunlardan anlayan birilerine ihtiyacım var. Sanırım sorunu en iyi DM serverlarda 20 kişi varken anlayabiliyorum normalde hicbir sorun yokken FPS ateş etme durumlarında 100 altına duşuyor. Etmiyorken de normalinin altında gosteriyor.
Sorun olmadan oncede PC'de anormal karşıladığım birkac bir şey soylemek istiyorum. NVİDİA Experience programında bende 2 tane CS:Go gorunuyor ve şimdi hatırladım 2 gun once NVİDİA yeni bir guncelleme geldi ondan sonra bu sorun olmuş olabilir. Oyun nVidia'da optimize en duşuk ayarlarda dosya konumu olarakta biri tum oyunların olduğu common dosyasını diğeri program files gosteriyor. Files olan 13MB bir şey. Config ayarlarını sıfırlayıp girdiğimde aynı sorun yaşandı nVidia denetim masası performans csgo cfg video dosya ayarları oyun başlatma secenekleri vs. butun performans ayarlarını yaptım.