» DudakLarın'Da A$kıN YankıSı var SevDan'a KapıLaN BiR KaLBiM var.. Beni Sana BağLayaN BuyuK uMiTLeRim var.. YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!!

» Korkma!Sakın sevmekten korkma.Kurşun sesi kadar hızlı gecer yaşamak ama oylesine zor ki kurşunu havada sevdayı sıcacık yurekte tutmak..

» Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya calışmaz rahat bırakırdım yureğimi korkmazdım cok riske girip sana aşık olmaktan..

» Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin uzerine duşen gulun sesinin resmini cizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim...

» Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal caresizlerin, yağmur sokakların, tebessum dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!

» Şafak vakti yağan bir ciğ tanesi kadar Masum,gun batımında denizlerden esen ruzgar kadar Cılgın ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar Ozelsin.

» Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi CocukcA Sen GercEkcE , Hepsi Oylesine Sen Olesiye..

» Kucuktum, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna olmedi dediler, Oldum, iş işten gecti, dediler...

» Sevmekmi? Hic Tatmadım? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dunyam!

» Bilinmeyen diyarlarda yuruyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum. Ruyalarımda gorduğum tarifi zor kız, beni vursunlar ama sana dokunmasınlar.Umut iklimine seni yazsınlar!

» Yıllar Sonra Duş Kırıklıkları İle Geldin Ve Duşlerle Gidiyorsun.. Aslında Ben Sana Turkceyi Konuşmaya Mecbur Olduğum Kadarından Fazla Mecbur Oldum

» Deniz kumlardaki izleri siler ama hic birşey kalbimdeki sevgini silemez. Seni olene dek seveceğim.

» kalbimi kırmak denize yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi duzeltmek ise gece guneşe dokunmak kadar zordur.sen denize yazı yazdın simdi gece gunesin dogmasını bekleeeeeeeee

» Gul nedir ki? Solup gider. Gun nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Soner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter.

» Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı soylemekte, yalanda olsa icimden bir bulut akıp geciyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR

» Aşk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar ozeldir.

» BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GORMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GORMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.

» Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım soyluyorum. Seni Cok ama Cok Seviyorum.

» Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GuneşIm Desem Guneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gulum Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Cunku Bu Can Seninle Yaşıyor..

» Bir ruzgar eserse oralara, sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, cevabını sevgimden ıslandığın yağmurlarla yolla.

» Aşkına doksem gozyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gun gelecek sevecek misin?

» Ben kimseyi boyle delice kıskanmadım, hickimseye boyle yurekten bağlanmadım, ben kimse icin bir gun oturup ağlamadım. Yanlızca senin icin Aşkım.

» Seni Cok Ozledim. Seni Her Ozlediğimde Kalbime Bir Yıldız Cizdim. Seni Ne Kadar Ozlediğimi Bilmek İstermisin? Sayende Bir GoKyuzune Sahibim Canim!!

» Sevmekmi? Hic Tatmadım? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dunyam!

» Sonbahara İNat AğAc Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gun Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

» Seni Cok Ozledim. Seni Her Ozledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim. Seni Ne Kadar Ozledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GoKyuzune Sahibim Canim!!

» Sonbahara İNat AğAc Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gun Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

» Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin uzerine duşen gulun sesinin resmini cizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim...

» İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ki, ben her şeye sahipmişim cunku sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!!

» Bir cerceve astım odama ici boş onemi yok, neden diye sorma neye baksam seni goruyorum nasıl olsa..

» Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gordum Kendime!!! Bu Dunyadan Kurtulmak İstediysemde Kac Defa Sensiz Gidemedim Olume...

» Senin sevgini doldurdum gonul kadehime, senin sevgini iceceğim. Senin hayallerini cizdim gozlerime, hep seni seyredeceği. İlkdefa seni sevdim olene kadarda seni SEVECEĞİM...