romantik mesajlar sevgiliye romantik mesajlar sevgiliye doğum gunu mesajları doğum gunu mesajları 2011 2011
Seni Hayatımın Sonuna Kadar beklerim Aşkım yeterki Beni Bırakma Sensiz Bırakma beni..
Sana Sevgimi Yolluyorum Samimiyetimle Sana Gulucuklerimi yolluyorum En Sıcak Nefesimle Sana kalbimi yolluyorum icinde ismin yazılı Şekilde...
Hayallerim var Seninle Mutlu yarınlarım var Seninle Bir Sen var icimde Bir Sen Varsın Kalbimde.
Kor Kuyularda Dertler icinde Ağlarken halime tuttun cıkardın beni karanlıklar icinden seviyorum seni.
Benim En Kotu Alışkanlığım Sensin Seni boyle Seviyorum...
yaramaz kalbim Sayende usLandı Şimdi Seninle Daha iyi Anlıyorum hayatı..
Bırakıp Gidenler Acı ceker, Sen bende Cansın Acı Cekmek ne Demek? Sen bende Kansın Sensiz Buz Keser bedenim Acı Cekmekde ne innesi?
Hadi iLk guLduğun Gibi gul Yuzume Sar beni ELlerinle Sıkıca Tut Yureğimi Aşkım Aşığım Sana...
sana 1 değil 1000 kere Soylerim Seni Nasıl Sewdiğimi uslanmaz kaLbim tukenmez nefesim Seni Seviyorum Bebeğim..
gozlerin mum ışığındaki buğulu ve gizemli ışık sacıyor yuzume sana bakınca gozlerin kitliyor bedenimi..
O kadar cok bu kadar cok diyemem sevgin icin aşığım sana gozlerimin ışığısın..
bakıyorum sana sana baktıkca yarınlarım geliyor aklıma.
seninle gecen zaman geleceğimdeki en guzel gunlerin garantisidir.
aşkı buldum gozlerinde yaşamaya başladım sozlerinle gulucuğunle mutlu olmayı oğrendim aşkım..
Sana ROmantik Sozler yazıp Kalbini boyamak istemem sana Gozlerimle Gozlerine Sozler yazıp Yaşamak isterim Aşkım...
Ne kadar Zalim Olursan oL Bu kalp Senin icin Atacak iSter Nefret Et iSter sil Beni hayatında herzaman goLge Olucağım..
yağmurun sesi aşkımızın fısıLtısı gibi damlaların carptığı nesnelerden cıkan tatlı sesler buyuluyor beni gozlerin gibi..
Kısacık Hayatımın En uzun Aşkısın bebeğim...
Kucuk Dunyamın Buyuk iLahısın bebeğim..
Minik Dunyamın Buyuk Umutlarısın Aşkım..
Romantik mesajlar
Geyik0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Romantik mesajlar