en kral sozler kral sozler facebook atar gider atar atarlı giderli
Bir nefes cektim cigaradan son birkez baktım hayata
Bitsin artık herşey tamam gidiyorum elveda dunya

GencLigimizi Yakanlara Sevdgimizi eLimizden aLanLara KoLlmuza Jilet attıranLara, isyanım ALLah'a DeğiL Tum ALLaH’SızLara…

hayat kovaLadığın yoLLarda ciziLmiş oLsa biLe bu yoLLardan birini sececeksin, sectiğin yoLda oLum oLsa biLe seLam verip gececeksin…

Piskopat İstanbul Sokaklarında Cesedimi Bulmuşlar Sela Diye Fermanımı Okumuşlar Ne Ferdi Ne Orhan Anladı Halimi Şimdi Sen Soyle Muslum Baba Nereden Sevdim O Zalimi...!

Fırtına bora deniz Dalgası deli deniz Gozleri karadeniz

Seni Sevdim Diye Sanma Kalbim Yetimdir...
Olurumde Yalvarmam Cunku
Aşkım Asaletimdir...!

Sevmek Mi? Hic Tatmadım Ya Gulmek? Coktan Unuttum..Yaşamak Mı? Boşverr! Aşk Nemi?Buyuk Bir Yalan….Mutsuzluk Mu? İşte O Benim Dunyam…

Kırıyorsa Sozlerim Susarım Bir Daha Konuşmam……Rahatsız Ediyorsa Varlıgım Olurum Bir Daha Karşına Cıkmam…..Rahatsız Eden Sevgim İse Kusura Bakma Ona Engel OLAMAM…!

Sakın uzmesin seni karşılıksız sevgiler bağrına taş basarsın acılar bir gun diner giden gitsin aldırma yangınlarda soner sakın bakma arkana krallar onde gider...!!!

Seven bir kez OLUR,Olen bir kez GOMULUR.Benim sevgim ne olur ne de gomulur.!

Hey! mezarcı bana oyle bir mezar yapki kara toprağa dert olsun ustune oyle DERTLİ yaz ki SEVGİLİM okudukca KAHROLSUN...............

ben yollarda da yururum kıaldırımlar senin olsun yeni sevgili bulmuşsun hayırlı olsun bende buldum bi tane bu da sana kapak olsun…

Kavuşmak Olum ise Hasretin zulum…Elbet kavuşuruz Bekle be Gulum…!tek Sana aittir Kanayan şu GonLum..!ben Yolumu coktan Cizdim…Ya Sen Ya OlUm..!

Sen dardaysan Ben zordayım…Sen ateşteysen Ben kordayım…Bir gun Bu dunyadan Gocup gidersen…Bil Ki Senden Once Ordayım…!

Aşkımız icin Kan akıt Dersen!dunyanın Atar damarını Keserim..!!illede Senin kanın OLSUN dersen..!BeN sEnİ kArA tOpRaKtAdA sEvErİm..!

Hoşca Kal… ALLAH”A Emanet ol…Tabiki ALLAH”IN Varsa…Hoşca Kal… Aşk Sende Kalsın..Sanmam Ama Bir İşine Yararsa…

eğer bir gun gururunu yenip bana geri donmek istersen sakın donme cunku senin gururunun bittiği yerde benim gururum başlar..

insanı en Kolay ''Aglatan'' Sevgili
En Kolay aldatan ''Dostlarıdır''
Hayatta Hiicbirşeye ''Guvenme''
Beyaz Gulun Bile Golgesii
''SiYaHTiR''

Adımız SelayLa başladı EzanLa Biter İsteyene deiL alayına Gider.

Seni severken
Bu aşk
Nereye varacak diye hic duşunmedim.
Duşunseydim zaten sevemezdim

sana taptığım kadar paraya tapsaydım milyarder, Allah'a tapsaydım peygamber olurdum…

Elimde kadehim, masada sana ait olan ickiye bakarak,
Şerefine değil! Şerefsizliğine diyorum!..

Tek tesellim kadehler.. başka bir şey istemez ..sarhoş etsin yeter ki rakı şarap..fark etmez..

Madem ayrılığa hukum giymiş bu yurek ; O zaman olmek icin yaşamak gerek !!!

Şunu bil ki terk edenim sen yureğimi hic haketmedin...

Bu mesajı silersen benden hoşlanıyosun, silmezsen beni istiyorsun, cevap verirsen beni seviyosun, vermezsen bensiz yapamıyosun, hadi bakalım ne yapacaksın!!!

Birini sevdim araba carptı, birini sevdim kanserden oldu, birini sevdim catıdan duştu, bak kızdırma seni de severim

Ozur dilerim ellerini tuttuğum icin. Ozur dilerim gozlerine baktığım icin. Ozur dilerim seni sevdiğim icin. Ve cok ama cok ozur dilerim, seni İNSAN yerine koyduğum icin!

Sanma ki aşkınla delirdim şimdi, nefretim bağrımda hancer misali gezerim, bu satırları okursan cok daha iyi anlarsın beni NEFRETİMSİN artık SEVDİĞİM değil!

Yıllar derdin, yıllar gecti. Hayatım derdin, sayende hayatım mahvoldu, şimdi ne diyeceksin? Bırak da bir kere ben birşey diyeyim: Sana yazıklar olsun!

Ağlamak cocuklara, affetmek Allah'a mahsustur. Olur da birgun yanlış yaparsan, cocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem.

Eğer hayat birgun bize oyun oynayıp, seni başkasının kollarına atarsa; seni dansa kaldıracak ilk muzik benim cenaze marşım olsun...

Bu Davullar Senin Dugunune Benim Cenazeme Calıyor…Bu Kalabalık Senin Dugunune Benim Cenazeme Geliyor…Senin Uzerine Cicek Benimse Toprak Atacaklar..Senin Nufusuna Evli Benimse Olu Yazacaklar…!

Bir silahım olsaydı eğer, yokluğu sırtından, kaybetmeyi kalbinden ve sensizliği alnının ortasından vururdum…

Serseriler Ne Aglamayı Nede Sevmeyi Bilirmiş, Olaki Sevdi Bir Kez Severlermiş Ve Olaki Agladı Gozyaşının Duştugu Yerde olurlermiş.

Neyin bildin ki Degerini Benimkini Bileceksin! Bunuda tabiI Mahvedeceksin.

Bizim rahat etmedigimiz yerde kimse istirahat edemez.. Keyfe Keder! Kralına Degil!! Alayına Gider!!!

Kavuşmak Olumise Hasretin zulum…Elbet kavuşuruz Bekle be Gulum…!tek Sana aittir Kanayan şu Gonlum..!ben Yolumu coktan Cizdim…Ya SeN Ya OlUm..!

Sen dardaysan Ben zordayım…Sen ateşteysen Ben kordayım…BİR gun BU dunyadan GOCUP gidersen…Bil ki Senden onceAşkımız icin Kan akıt Dersen!dunyanın Atar damarını Keserim..!!illede Senin kanın Olsun dersen..!Ben seni kara topraklarda severim..!

Gul bahcesin de gecsede omrum inan ustune gul koklamam gulum.Seni koklamak olsada olum.! !o an ugrunda olmeye deger be gulum..!

Bugun yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gun beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hic kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz