Merhaba arkadaşlar. Ben bu oyunu 2013'den beri oynuyorum. Oynaya oynaya kendimi geliştirdim ve Legendery Eagle Master'a kadar geldim. Oyunda hicbir zaman hile kullanmadım. CS:GO'da esea ve faceit'e para veren premium alan biriyim. Bir diğer yeni sıfır actığım hesabı da MG1 yaptım rekabetcide. Faceit ve eseada oynaya oynaya iyice kendimi geliştirdim. CS:GO'da hile kullanmadığım halde 'Overwatch' yedim haksız yere. GTA 5 bile oynuyorum arada millet ona mod indiriyor ona bile ben mod indirmiyorum oyunun orijinalliği ile oynayan biriyim. Nasıl olur da haksız yere " CS:GO overwatch tarafından suclu bulundu - Buyuk Hatalı banı yerim. oyundan soğudum resmen. Birkac yabancı ve bizim Turk'lerden konuştum global elite olan benim gibi tanıdık hepsi arkadaş onlar da cok ban yemiş benim gibi oynadığım kişilerde esea ve faceit oynayan biriyiz sadece rekabetciye ben 2 mac atan ya da tek mac atan biriyim halen daha inanamıyorum overwatch banı yediğimi. Uff uff hile kullanmadığımız halde haksız yere ban yedik. Şimdi bir tane daha hesap acıp onu sıfırdan kassam yine ban yerim diyeceğim ama artık hesapta elimde kalmadı. Boyle haksız yere ban yiyen ve banını actıran var mı? Boyle bir olay başınıza geldiyse bana da yardımcı olur musunuz?
Normalde Buyuk veya Kucuk hatalı der fakat oldukca hatalı !?
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.