Hepinize merhaba arkadaşlar bugun sizlerle CS:GO'da nasıl aim geliştirebiliceğinizden bahsediceğim.
Oncelikle arkadaşlar Aim'e etki eden etkenlerden bahsedeceğim.
DPI & Hassasiyet
DPI: Mouse imlecinizin masaustu uzerideki ne kadar hızı olduğudur. Tavsiyem 200 DPI aşağısına ya da 3200 DPI'ın uzerine cıkmamasıdır.
(Ben 800'de kullanıyorum)
Hassasiyet oyun icindeki Crosshair'ınızın ne kadar hızlı hareket edebileceğidir. Bu onemli bir noktadır(CS:GO | Ayarlar | Klavye ve Fare | Fare hassasiyeti yoluyla ayarlayabilirsiniz.)
Bu konudaki tavsiyem ise 1.2 ile 3 arsında kalmanızdır ama ben 1 de kullanırım. Mouse ve Mousepad ve Mousepad Boyutu
Mouse: Oncelikle oyunu en rahat gaming mouselarla oynarsınız fakat bunları bilindik ve guvenilir markalardan seciniz. (Razer | Steel Series | Logitech G serisi | Bloody)
Ama bu markalarında en rahat elinize uyan ve kablolu olmasına dikkat edin (kendim Bloody V7MA kullanıyorum tavsiye ederim.)
Mosepad: Oncelikle mousepadler ikiye ayrılırlar normal ve (speed, quick, hard) mousepadler normallere pek alıcı gozle bakmayın cunku speed tarzı mousepadler mousenizin daha hızlı hareket ettirmenizi sağlar daha duşuk hassasiyetlerle daha iyi kavrama yetisine sahip olursunuz.
Mosepad boyutu: En uygun boyut bence mediumdur fakat ihtiyacınıza gore kararlaştırabilirsiniz. Crosshair: oyun icindeki nişangatır crash crosshair generator adlı mapten indirebilirsiniz. Viewmodel silahı goruş acınızdır silah sağ eldemi yoksa sol elde mi onu kararlaştırırsınız ya da fovu belirlersininiz. Bunu da crash viewmodel generator adlı atolye mapınden duzenleyebilirsiniz. (En onemlisi ) Traning yani calişma atolyeden Aim mapleri indirerek calışıp reflerkslerinizi Aim yerleştırmenizi pick yapmayı oğrenebilirsiniz. (Rutbe atlamanın sırlarından biri) Spray Control bu olay silahın tepmesini onleyen bi eylemdi bunları Recoil Master adlı mapten oğrenebilirsiniz.