bu konu;2013 uzgun sozler ,kederli sozler hakkında bilgiler vermektedir

Sevgilisinden ayrılan lar icin veda sozleri,ayrılık sozleri,kederli sozler,uzgun sozler,acı sozlerle ilgili yazılarımızı ,msn de,sitenizde,facebook sayfanızda paylaşabilir,sevdiklerinize mesaj yoluyla sitem edebilirsiniz.Moralinizi bozan ,kıran kişilere gonderme yapacağınız 2013 'un acı dolu sozlerini sizlerle paylaşıyorum

Soylesende suratıma Bu Kalp Senin başkası Olmaz Bundan Sonra

Acılar icinde gecsede omrum seni sevmiş bu deLi Gonlum

Acı Cekiyorum gecenin Soğuk Havasında Acı Sozlerinle ısınıyorum Senden Mahrum SersefiL odamda

Unutulduğunu sandığın her dakikam seni duşunmekle gecti yokluğunda,ne kadar istesemde arayamadım,istemediğini duşunerek
Sanki anlamsız olan her şey beni buldu sensiz
Benim icin mutluluğun anlamı sensin,sensiz mutluluk sensiz huzur olamaz inan
Don ve bana hayat ver,ben bitmeden beni bul
Hic bir şey icin ne olursa olsun mecbur değiliz ayrılığa”GUZELİM…Asla unutulmadın

SEVEREK AYRILANLAR BİLİRLER AYRILIĞI
SEN BENİM EŞ RUHUMSUN UNUTMUŞ OLSAN HİSSEDERDİN UNUTMUŞ OLSAN YANIMDA DURMAZDI HER SABAH HAYALİN
SENİ GORMEK İCİN GERİ GELDİM SEN GİDELİ COK OLMUŞ NEREYE GİDERSEN GİT CANTANDA Bİ RESMİM AKLINDA GULUŞUM OLSUN BEN SENİ GERCEKTEN SEVDİM BİTMEZ DEMİŞTİM ((BİTMEDİ))
Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun beLki de hatirLamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin Seni yureğimin derinlerine attım
Uzerine Celik kapilar kapattım
beni oyle incittinki seninle olan iyi hatıraları (istedigim halde)bile hatırlıyamıyorum
Sen cezani kendi kendine verdin
Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli cok oldu ama bensana hala elsallıyorum… Sebepsiz yere ağlamak istedin mi hic Ağlarken boğazına bi duğum saplandımı Yanağından suzulup yureğine duşen her damlada SENİ SEVİYORUM diye haykırmak geldimi icinden sevdiğine Şimdi de ağlıyorum SEVDİĞİM ama sana değil bir kalemde sildiğin AŞKIMIZA ağlıyorum SENİ SEVDİĞİM icin ozur dilerim Sensiz gecen zaman bana zehir oldu, senin yokluğun benim sonum oldu
guneş doğmaz,gunler gecmez oldu, anladımki bu yaşam sensiz gecmez oldu ay yuzlum

Acı Sozler Ayrılığın bedelini binlerce kez cekerek odedim…bu şehirleri bu sokakları adım adım milim milim boynu bukuk gezdim….şu an ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GULUM…onun icin en son dileğim seni son kez olmeden goreyim….
Acı Sozler Her Gun Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Acıyorum Anladım Ki Sayfa Siyah Dahi Olsa İmzayı Atan Kalemin Rengidir.”İnsanın Kendisi”
Acı Sozler Sensiz gecen zaman bana zehir oldu, senin yokluğun benim sonum oldu. guneş doğmaz,gunler gecmez oldu, anladımki bu yaşam sensiz gecmez oldu ay yuzlum.
Acı Sozler Sebepsiz yere ağlamak istedin mi hic Ağlarken boğazına bi duğum saplandımı Yanağından suzulup yureğine duşen her damlada SENİ SEVİYORUM diye haykırmak geldimi icinden sevdiğine Şimdi de ağlıyorum SEVDİĞİM ama sana değil bir kalemde sildiğin AŞKIMIZA ağlıy
Acı Sozler Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli cok oldu ama bensana hala elsallıyorum…
Acı Sozler Seni yureğimin derinlerine attım.Uzerine Celik kapilar kapattım. beni oyle incittinki seninle olan iyi hatıraları (istedigim halde)bile hatırlıyamıyorum. Sen cezani kendi kendine verdin.
Acı Sozler Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun beLki de hatirLamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin
Acı Sozler SEVEREK AYRILANLAR BİLİRLER AYRILIĞI .SEN BENİM EŞ RUHUMSUN UNUTMUŞ OLSAN HİSSEDERDİN UNUTMUŞ OLSAN YANIMDA DURMAZDI HER SABAH HAYALİN.SENİ GORMEK İCİN GERİ GELDİM SEN GİDELİ COK OLMUŞ NEREYE GİDERSEN GİT CANTANDA Bİ RESMİM AKLINDA GULUŞUM OLSUN BEN SENİ
Acı Sozler Unutulduğunu sandığın her dakikam seni duşunmekle gecti yokluğunda,ne kadar istesemde arayamadım,istemediğini duşunerek.Sanki anlamsız olan her şey beni buldu sensiz.Benim icin mutluluğun anlamı sensin,sensiz mutluluk sensiz huzur olamaz inan.Don ve bana
Acı Sozler Acı Cekiyorum gecenin Soğuk Havasında Acı Sozlerinle ısınıyorum Senden Mahrum SersefiL odamda..
Acı Sozler Acılar icinde gecsede omrum seni sevmiş bu deLi Gonlum..

Acı SozlerSoylesende suratıma Bu Kalp Senin başkası Olmaz Bundan Sonra.

Hepiniz iletilerim gibisiniz sadece anlık !

Uzatmayın kirli ellerinizi ustume .. Yetişebilecekleriniz sadece hayal kırıklıkları ..

Bir tek cocukluğum bilir ki, kimseye kendime ettiğim kadar ihanet etmedim..

Aşk bu denli uzun surduyse, deprem olacak birazdan. Yasalar aykırı şeyler bunlar, birileri beni tutuklayacak

Sen icimdeki,én kucuk hucrede dolasan..ték haad sinyaLimsn bnm =)

ßana bak zayıfLamış gordum seni!!!
Karakter oLarak tabiki xD ehehehe

qun qeLir inTikam aLınır yaptıkLarının hepsinin aCısı teKer teKer cıkartıLır ama bu araLar qeRcekten cooook i$im varr. iLqiLenmiyorum..

yukLeDim bedeniimii 1 miLyon baloncuqaaa xD

hayatı copLuk farzet sende biir piisLiik deqiiL misin.?? sen sahtekar yaLancının ta kendisisin..Unutma.!! sahte ve yaLan oLan her Şey dunya kapsamında senii bekLiyor.!

Sana Dostum Diyenler Var Ya Alayı Hava En Sert Tekerlekler Bile Bir Gun Mutlak Kacırır Hava

Pişmanlık asla kacamayacağın bir canavar. Elleri bazen oldurur, bazen sertce yakalar

Affım olsun hain darba , yediğim darbelerle sığındığım rabba.365 gun 52 berbat hafta

Ben aklımı dile duşurdum , kapalı kapıdan kafamı cıkarıp kafayı uşuttum

Parlayan bir alev gibi gorunurdum ama sonuktum

Dudaklarımın kanaya kadar yapmak istediğim işte bu “rap”. benimle ol hep!

gelen gider , makbuludur kısası ziyaretin , ” bana musade - sana rast gelsin “budur hikayemiz.

Cehennemde soğuk bir gun , boğuk bir adam , donuk bir surat bekle gelir bir gun beklediğin murad.

Bazılarına gul dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yaşar hayat , buyur mezara yat!…

olumun sessizliğine eşsiz bir seda ile girdim boğulmaktan korktuğum bir denizin tahminimden derinim

Sessizliktir icinden gecirdiklerimin sedÂsı , duymakta olduğun engin sozler derin denizlerimin dalgası

sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terket uzadıkca kısalan omre huzur aşısı zerket

Ve civisi duşmuş tablolarda bir resimdi kendisi, kukreyen şu gokyuzunde kuşun kilitli kafesi.

hayrından umutsuzum getirme bari şerrini.

Yardan sarkıttığın dostlarından kacının ipini tuttun? onlar guldu, sen somurttun. kalbinde kac gul kuruttun?

senin adını anmamak şartıdır dostluğumun.

yanlışım bir doğrumla cekti gitti.Butun hikayem burda bitti.

Bak gonlumun etten sarayı kandan harabe mutluluğumuu tehdit eder duyduğum her hurafe

Yalvarışım bahtıma guvenimden herşey kendiliğinden icimdeki minik cocuk titrerken belki gun gelir aldanırım.

Bana yalan soyleceksen once gozlerimle anlaş !