Merhaba arkadaşlar;
2 hafta once CS:GO oynayabilmek Asus K serisi bir laptop aldım. Oyunu yukledikten bir gun sonra rekabetci macında vac error guvenli sunucularda oynayamassın hatası geldi. Biraz forumları Steam başlıklarını araştırdım cozmeye uğraştım bazı aynı sorunu alan arkadaslara konustum coğu bu sorunu yeni aldığı bilgisayarda yaşıyormuş ve markalarıda hemen hemen hepsinin Asus. Benim cozmek icin yaptıgım işlemler sorunsuz ve eksiksiz şekilde yaptım bilgisayarıma 5-6 defa format atmışımdır. Oyunu yedekledim tekrar kurdum olmadı baştan indirdim oyunu acarken Steam'ı yonetici olarak başlatıyorum oyunu kutuphanemden acıyorum hicbir antivirus programı kullanmıyorum CMD ekranına yazılması gereken kodları her hatadan sonra yazıyorum driverlerim guncelleştirmelerim eksiksiz bilgisayarda steam'dan başka hicbir program yok. Guvenlik duvarımdan Steam ve CS:GO'ya ayrıcaklık tanıdım DEP ayarlarını yaptım. Bilgisayarın başlangıcında calışan gereksiz programları devre dışı bıraktım ama hala hatayı almaya devam ediyorum. Artık tamamen ASUS markasından kaynaklı bir problem olduğunu duşunmeye başladım. Benim gibi aynı sorunları yaşayıp farklı yontemlerle cozen arkadaslar varsa lutfen yardımcı olsunlar. Teşekkur ederim.
CS:GO VAC Hatası
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- CS:GO VAC Hatası