Riot Games hesap guvenliği bizlerin en onem verdiği ve sizin de bu konuda dikkat etmenizi istediğimiz, aynı zamanda biletinize yanıt gelmesini beklemeden kendi başınıza cozebileceğiniz bazı durumlar mevcuttur.
Bunlardan ilki;
1. Şifreni Unuttuysan
Hesabının şifresini, kullanıcı adını unuttuysan veya giriş bilgilerini hatırlamıyorsan aşağıdaki linke gidin;
Riot Account Recovery
Yukarıdaki adrese gidip sorununuzun turunu sectikten sonra hesabının bolgesini sec,
İlgili alanları doldurduktan sonra e-posta adresine bilgi gelecektir. Eğer duşunduğun e-posta adresine bilgi gelmediyse farklı bir e-posta adresi kullanmış olabilirsin. Bu yuzden Riot Games oyunlarını oynamak icin kullandığın tum e-posta adreslerini kontrol etmeyi unutma.
2. E-posta Adresi Değiştirme ve Hesap KurtarmaMail adresini değiştirip unuttuysan veya mail adresi sana ait olmayan bir işlem sonucu değiştirildiyse, hesabını destek ekibine ulaşmadan da kendin kurtarabilirsin. Bunun icin;
https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/tr/articles/360037644973-Hesabını-Kurtar
Adresine giderek ilgili alanları doldur. Burada kaydolurken kullandığın e-posta adresi bilgini doldurmayı kesinlikle unutma. Buradaki bilgileri eksiksiz ve doğru doldurduğun taktirde hesabını kendi başına rahatlıkla kurtarabilir, e-posta adresini değiştirebilirsin.
3. Hesabı iş birliği İle Kurtarma
Eğer yukarıdaki maddeleri deneyip sonuc alamadıysan hic endişe etmene gerek yok cunku biz buradayız

Riot Games hesaplarınızı yukarıdaki secenekleri deneyerek kurtaramdıysan bize bilet atman gerekmeklidir ve bunu yaparken gonderdiğiniz formda hesabınla ilgili bazı sorular sorulur.
Bu soruları yanıtlamaz veya eksik bırakırsan kurtarma işlemi uzar ve hem yanıt alma suren gecikir hem de hesabını kurtarma suren uzamış olur. O yuzden oluşturduğun bilette formda sorulan en az 5 soruya mutlaka yanıt ver. Bilmediğin veya hatırlamadığın sorulan cevaplarına aklındaki en eski yanıtları verebilirsin. Yanlış yanıt vermekten cekinme, verdiğin her yanıt bizler icin cok değerli ^^
NOT: Gonderdiğin bilette 5 yanıttan daha az yanıt yer alıyorsa biletin dikkate alınmayacak ve değerlendirilmeyecektir. Bu yuzden formdaki en az 5 soruyu mutlaka doldurmayı unutma. ("bilmiyorum", "unuttum", "hatırlamıyorum" gibi yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır.)
Bundan sonrası sadece beklemek. Sabırla sana vereceğimiz yanıtı beklersen hesabın konusunda sana en kısa surede destek olmaya calışacağız

Ulu Baykuş
Riot Games Oyuncu Destek
Bana bunu atiyorlar ancak ben zaten 5'ten fazla soruya cevap verdim, tekrar ticket atmami istiyor. Simdi attim ve cevaplari yuksek ihtimal tekrardan ayni cevap olacak. Ne yapmam lazim bilen var mi?