Bu konu; oğretmenler gunu mesajları 2013 hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, evde ki eğitim hayatımızla paralel bir şekilde okulda da hem eğitimimizi hem de oğretimimizi sağlayan oğretmenlerimizi nasıl unutabiliriz ? Butun gun okulda bir suru minicik cocuğun kaprislerini ceken, ağladığımızda avutup, sevindiğimizde neşemizi paylaşan oğretmenlerimizi sağ iseler saygıyla, vefat etmişlerse rahmetle analım ve oğretmenler gunu icin belki de varsa goruştuğumuz oğretmenlerimize yollamak uzere oğretmen gunu mesajları paylaşalım sizlerle..

Anlamlı Oğretmenler Gunu Mesajları

Oğretmen, eserlerinin uzerine imzasını atmayan tek sanatkardır.

Canım oğretmenim, seni cok seviyorum. Oğretmenler gunun kutlu olsun.

Oğretmenim, bu mutlu gununuzde size sağlık ve mutluluklar diler, ellerinizden operim.

Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun.

Vatanın dort bir yanında fedakarca calışarak bu ulvi gorevi layıkıyla yerine getiren butun oğretmenlerimizin oğretmenler gununu kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Bu mutlu gununuzde sizlere sağlık ve mutluluklar dilerim.

Ulkemizin fedakar oğretmenleri, sizler her şeyin en guzeline layıksınız. Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun.

Oğretmenler gununuzu kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.

Oğretmenler, dunyanın her yerinde, insan topluluğunun en fedakar ve en değerli varlığıdır.

Oğretmen bir guneş gibidir. Karanlıklar onunla aydınlanır.

Vazifenizin kutsallığı karşısında saygı ile eğiliyorum.

Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gercek guc oğretmenlerimizdir.

Turkiye Cumhuriyeti, cağı, bilimin ışığında sizlerin gayreti ile yakalayacaktır. Oğretmenler gununuz kutlu olsun.