CS:GO Yuksek ve Değişken Ping Sorunu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- CS:GO Yuksek ve Değişken Ping Sorunu
-
11-11-2022, 05:19:48Oncelikle herkese gunaydın. Cok klasik bir başlık olsa da sormak mecburiyetinde kaldım. Yaklaşık uc veya beş gundur yaşadığımı belirteyim. Oncelikle ping dediğimiz şey değişir ama benim başlıkta kastetmek istediğim oyle 5-10 ping artışı değil. Anlık olarak yaklaşık olarak 50-70 ping artışı. Dediğim gibi artıyor sonra duşuyor ama bu oyunda surekli oluyor. Gene de eskiden (Eskiden dediğim yaklaşık iki yıl.) 60 ping gordum mu fazla derdim, her oyunu neredeyse sabit ve duşuk ping ile oynardım. Şuan 80-90 pingle giriyorum. Buradan bu konuyla ilgili birkac yorumu okudum ve komutları denedim biri dışındaki hepsi icin bu komut yok uyarısını aldım. Şunları da belirteyim bu olay sadece CS:GO'ya ozel. Oynadığım diğer oyunlarda boyle bir sıkıntı cekmiyorum. CS:GO son beş gundur iki kez kendi verilerini sildi. Şoyle acıklayayım oyuna girdiğim zaman sanki format atılmış bilgisayara sıfırdan kurulmuş gibiydi. Ayarlar, komutlar hepsi silinmişti. Ben hala oyundan olduğunu duşunuyorum. En son care oyunu silip tekrar kuracağım. Son olarak oyunlara asla Wİ-Fİ acık girmem ve kabloyla bağlı.