Merhaba. Valorant'ı aktif bir şekilde oynamıyorum. Yaklaşık 2.5 yıl once Twitch drop acıkken duşurmuştum. Birkac ay oynadım ve bıraktım. En son yaklaşık 1 ay once bir arkadaşımla girdim ve 6-3 iken rakip teslim oldu, sonra da oyunu kapattım. Bugun arkadaşlarla girecektim. Hesaba giriş yaptığımda ekrana "kalıcı uzaklaştırma" yazısı geldi. Aktif olarak oynamadığımdan 2.5 yıldır hesap şifresini değiştirmiyordum. Bu arada en son arkadaşımla girdiğimde de arkada Discord, Steam, belki Microsoft Edge ve AMD Radeon Software acıktı. Valorant hesabım başka bir Gmail'e kayıtlıydı. O Gmail'e pek bakmıyordum. 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 10.39'da doğrulama kodu maili gelmiş. Kendim yapmadığıma eminim ve hatta sanırsam o satte uyuyordum. Destek talebi gonderdim ancak bazı konulara falan da baktım sanırsam yasaklama kaldırılmıyormuş. En kısa zamanda buna bir cozum bulunmalı, hesabı calınıp ve hile acılıp yasaklama alan bir suru kişi varmış. Ben para yatırmadım ancak bir suru karakter acmıştım. O kadar emeğe yazık. Neyse, konum bu değildi. Hesabıma giren kişi hadi şifreyi programla falan buldu diyeceğim de, doğrulama kodunu nasıl aldı? Gmail hesabıma baktığımda son şifre değiştirdiğim tarihten beri Gmail hesabıma benim girişlerim haric yeni giriş yapılmamış.