CS:GO da daha yeni sayılırım. Birkac hafta once oyunu oynayabilme fırsatım oldu.CS 1.6 dan gectiğim icin tabii ki birkac yabancılık yaşadım. Bunlardan biriside bu eşleştirme sistemi. Cunku kendi seviyem 5. seviye yanlış hatırlamıyorsam Onbaşı yazıyordu. Rekabetci galibiyetim ise 8. Bu kadar duşuk seviyeye sahip iken karşıya ciddi rakipler denk geliyor. Rutbelerin isimlerini pek bilmiyorum ama şekillerinden dolayı internette araştırdım; Master Guardian 2 ve Legandary Eagle mış isimleri. Bir rekabetci macımdan sonra "Son oyundaki performansınıza gore yeni bir eşleştirme grubu ayarlanıyor" gibisinden bir yazı cıktı ve 20 saat rekabetci oynayamadım. CS 1.6 dan gectiğim icin hala oynayışım gayet iyi alışma surecinden sonra gayet iyi oynamaya başladım. Bu yazıya gore oynayışa gore bir eşleştirme var gibi bir durum ortaya cıkartıyorum şahsen ama doğrusunu oğrenmek istedim. Eğer bilgilendirirseniz bu konuda cok memnun olurum. Diğer bir husus ise benim kendi rekabetci işaretim 10 galibiyet sonra gelecekmiş sanırım bu bilgiminde doğruluğunu teyit ederseniz sevirim.
Teşekkurler.
CS:GO Eşleştirme sistemi nasıldır?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- CS:GO Eşleştirme sistemi nasıldır?