CS:GO'da klan acacağım. Şartlara uyan arkadaşlar gelebilir. Klan ismine beraber karar veririz. Ben profil fotoğrafı hazırladım. Profil fotoğrafında adınız yazacak ve altında AWP ya da M4A1 logosu olacak. Hangisini daha iyi oynuyorsanız o olacak yani. Zaten test edeceğiz. Ve bir rekabetci macında en fazla 2 AWP bulunacak. Klan Ramazan bayramı bitince acılacak. o zamana kadar Technopat Sosyal dışında online olamayacağım. Katılmak isteyenler aşağıya Skype adını yazsın ve Steam adını yazsın ben girebildiğim zaman konuşurum sizinle ve bayramdan sonrada beraber gireriz test yaparız herkesin oynayışını, kullanabildiği silahları sonra da klanı kurarız. Klana alım şartları şunlardır :
Rekabetci maclarına girerken size verilecek resimi profil fotoğrafı yapmak Rekabetci oynarken acık ara farkla kazanmıyorsak gereksiz konuşmamak ve aynı kelimeyi, cumleyi tekrarlamamak. Ornek: "Tunelde, tunelden geliyor. Tunelde. " Ya da " Ya 5 canı kaldı nasıl olmez tam oldurecektim. " gibi... Cunku o anda sesleri duyamayıp olme ihtimalimiz ve ya dikkatimizin dağılma ihtimali var. Kufur ve hakaret etmemek. 14 yaşından buyuk 18 yaşından ise kucuk olmak. Kotu oynamamak. Zaten klana alınmadan once oynayış testi yapılacak. En az orta seviyeli olun yeter. Mikrofonun cızırtı yapmaması ve ses kasabilecek bir kulaklığın olması. Size gondereceğim eğitim videolarını izlemek ve oyun esnasında uygulamak. Skype hesabı bulunması. Dust 2 , İnferno , Mirage , Cache , Nuke haritalarını bilmesi. Nova Master'dan duşuk Silver 4'ten yuksek olmak. ( Zaten oynanışa bakılcak. Rutbenin cok bir onemi yok. ) Biraz da kendim hakkımda bilgi vereyim. Ben 16 yaşındayım. Rutbem Silver 4 ama buna takılmayın cunku bazı elimde olmayan olaylardan kaynaklanan ( Mactan cıkmak, oyunun donması ve cok kez troll takıma gelmek vs . ) gibi sebeplerden dolayı rutbem duştu Artık mouse, bilgisayarı filan duzelttim ve oyundan da cıkmam gerekmeyecek. O yuzden kısa surede rutbe atlayacağımı duşunuyorum. Zaten normal bir oyunda genelde takımımın 1. si ya da 2. si oluyorum.