Arkadaşlar, 2 tane Riot hesabım var. Main şu an Gold1 ----(0) puan. Ekim ayında Silver 3 olan yan carla oynamaya başladım ve o car şu an plat 2. her gun aim calışıyorum calışmamım karşılığını aldım sonunda diyordum. Main cara gectim ve şunu fark ettim main carda karşılaşmalar cok zor geciyor. Aylarca neden Silver-Gold1 eloda kaldığımı sorguluyordum ama sorun bende değil hesapta sanırım. Ve plat eloda bile bu kadar kafa yemiyorum. Kendimi cok fazla eleştiren biriyim fena oynadığımı da duşunmuyorum. Hep main carda oynadığım ve Silver eloda kaldığım icin kendimi bu elonun oyuncusu olarak goruyordum. Bazı zamanlar try hard oynadım guzel de rank atladım ama plat olamadım. Yan carda fazla kasmadan girdim fazla adam da vurmadım ve plat oldum. Plat eloda cok rahat oynarken Silver eloda ( main carda) nasıl bu kadar zorlanabiliyorum? Sorun benden kaynaklı değil karşı takıma inanılmaz oyuncular veriyor. Yine vurur muyum vururum ama plat eloda oynamadığım şekilde try hard oynamam lazım.

Main carda maclar neden bu kadar zor geciyor? Bu neden kaynaklı? Bir cozumu falan var mı? 2 carın bu derece farklı olmasının sebebi nedir? Rank ile elo farklı şeyler main carın elosu mu cok yuksek bu kadar iyi oyuncular veriyor?

Not: Aslında kendimi geliştirebilmem icin bir fırsat bu ve gercekten guzel maclar geciyor. Yan carda( plat olan carda) bu kadar eğlenerek oynayamıyorum.

Not2: Main carda Silver'a duştum