karışık duygu sozleri karışık duygularla ilgili sozler okul oncesi duygu kartları duygular karisik duygular
Eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin olum demek olduğunu gostereyim … !!!S.S.M.
* Seni dunyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dunyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dunyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dunyada seven hic kimse yoksa bilki ben olmuşum… S.S.M.
* Seni unutmayı duşundum bu gece bir sigaranın uzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni icimden ruzgÂr savuracaktı kullerini fakat… seni unutmayı duşunurken nerden bilirdim ki seni her nefeste icime cektiğimi S.S.M.
* yuReğiMe goMDum Seni soKup aTmaK muMKun deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa ruYaLaRın yeTer baNa S.S.M.
* yα вєи fαzLαyıм вu duиyαdα yαdα вu duиyα sєиsiz fαzLα вαиα
* sєутαиıи тєк guиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...
* yurєğiмdє goмduм sєиi soкup αтмαк мuмкuи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα ruyαℓαrıи yєтєr bαиα
* "vebalı bir hucre gibi vucuduma giriyor 'buz' soğuğu duygular.
* duşuмdє isтαивuLuи dorт вir yαиı sєиiиLє кαpLı
* vєвαLı вir нucrє giвi vucuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr.
* нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи
* BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! S.S.M.
* olum oncesi yorgunluk var gozlerimde.... golgem bile boğmak icin fırsat kolluyor
* duşuмdє •$1isтαивuʟuи •$47doят •$1вiя •$47yαиı •$1sєиiиLє •$47кαpʟı …
* oLuм oиcєsi yorguиLuк vαr gozLєriмdє….goLgєм вiLє вoğмαк iciи fırsαт кoLLuyor
* BeN HayaTTa eN coK oLmeyi SevdiM: S.S.M.
* butun aynalar seni gosteriyor... ya da sensizlik gorduğum...
* вuтuи αyиαʟαя sєиi gosтєяiyoя…yα dα sєиsizʟiк goяduğuм…
* αииє вєи мαиyαк oʟduм
* "aklımızı ve irademizi nefsimizden ustun tutabileceğimiz icin bizler insan olarak yaratılmışız"
* carmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek
* yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…
* yαLиızLıк вuтuи dαмαrLαrıмı cαтLαтıyor…!!!
* sєиsiz gєcєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi duşuиєrєк
gozLєriмi кαpαттıм.RuyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…
* Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!
* koşeye oturmuş esrar ceken,carşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AŞIK GORURSEN BEN! HATIRLA S.S.M.
* BEN SENSİZ GECEN GUNLERİME UZULURKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GUN SENDE SEVECEKSİN S.S.M.
* SENİ SEVMEK ACILARIN EN BUYUĞU OLSA GEREK SENİ DUŞUNURKEN GOZYAŞI DOKMEK YAŞANABİLECEK EN BUYUK SEVİNC DEMEK S.S.M.
* YAĞMUR MUTLULUGUMA GOLGE DUŞURMEK İCİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM S.S.M.
* SENİ BULMAKTAN COK ARAMAK İSTERİMSENİ SEVMEDEN ONCE ANLAMAK İSTERİM SENİ BİR OMUR BOYU BİTİRMEK DEİL SANA HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM S.S.M.
* Seni duşunur, seni ozlerim, sevgilerin ozlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla, bir son bahar serinliğinde… Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum… S.S.M.
karışık duygular
Geyik0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- karışık duygular