Buradan tavsiye ettiğim iki siteye ulaşabilirsiniz.
CS:GO Jackpot
CS:GO Fast
Konuyu anlatmaya Jackpot uzerinden devam etmek istiyorum. İlk yapmanız gereken aşağıda gorduğunuz gibi Steam ile giriş yapmak(nasıl bazı sitelere facebook ile uyelik gerekmeden giriyoruz aynen oyle).
Bir sonraki adımımız Steam takas bağlantımızı siteye kopyalamak. Bunun icin giriş yaptıktan sonra sağ ustte gozuken uyelik isminize tıklamanız yeterli. Fotoğrafta gozuken benim hesabım ch.nel9 buna tıkladıktan sonra geldiğiniz sayfada "(What's my link?)" bağlantısına tıklayarak takas bağlantınıza erişebilirsiniz.
Ayrıca profil ayarlarınızdan envanter ve profilinizi herkese acık yapmayı unutmayın.
Geriye yapmanız gereken tek şey altta gorduğunuz gibi (Deposit(max. 10 skins / trade)-min 10$)kullanmak istediğiniz eşyaları secip servise gondermek ve gelen teklifi kabul etmek. Artık iceridesiniz!
Şimdi sitenin siteminden biraz bahsedelim. İlk olarak havuz icin 50 skin toplanması gerekiyor ve sizin verdiğiniz silahlar bire bir steam uzerinde ki fiyattan yansıyor. Verdiğiniz her 0.1$ havuzdan 10 hisse demek. Verebileceğiniz ust sınır olmamak ile birlikte alt sınır 10$dır ayrıca bir oyuna en fazla 10 skin koyabilirsiniz.
Ornek vermek gerekirse havuzda toplam 100$ birikti cekiliş başladı ve siz 10$ değerinde hisse aldınız. Bu demek oluyor ki 10,000 hisse uzerinden 1,000'i sizin yani %10 şansınız var. Unutmayın %95 bile kaybediyor.
Kazanan belirlendikten sonra herkese duyuruluyor ve havuzdaki tum skinleri o alıyor. Ayrıca sistem tamamen otomatik calışıyor. Buradaki bağlantıdan Youtube uzerinden ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz kazanma kaybetme olayı ile ilgili.
Bu konuyu acma sebebim ise tamamen kutu acma olayı. Bir anahtar alıyorsunuz 7 TL icinden cıkan item 30 KR. Boyle yapmaktansa parayı toplu yatırıp pazardan direk alarak boyle sitelere girerek kutudan cok daha fazla şansınız oluyor. Bu gune kadar gorduğum en buyuk oyun 38,000$ ve en yuksek hisse sahibi 14,xxx$ yatırmıştı kazanan ise 1xx$ ile oynayan şanslı bir arkadaşımızdı.
Herkese iyi şanslar! Unutmayın, ne kazanclarınızdan ne kayıplarınızdan ben sorumlu değilim tek amacım kasadan cıkan beş para etmez skinlerden bıkmış arkadaşlara alternatif yollar gostermek.