Handler, yaz boyunca kimliği belirsiz bir meslektaşına gonderdiği e-postaların ekran goruntulerini Twitter’da yayımladı ve Bankman-Fried ’e ulaşma girişimlerini anlattı.
Jefferies CEO’sunun paylaştığı 7 Temmuz tarihli e-postada, “Sam Bankman-Fried’i tanıyor musunuz? Boyundan buyuk işlere kalkışmış gibi gorunuyor ve hızla tehlikeli bir pozisyona duşebilir. Şirketleri kurtarma konusundaki uzmanlığımızla onunla tanışıp bir ilişki kurabiliriz. Sadece bir fikir.” ifadeleri yer alıyor.
Hicbirine cevap vermemiş E-postalar, Handler’ın Bankman-Fried ile olası bir akşam yemeği randevusunu gundeme getirdiğini, ancak FTX CEO ’sunun hicbir zaman yanıt vermediğini gosteriyor.
Handler yaptığı paylaşımda, “Yaşadığı şey umduğu kadar cabuk gecmeyecek ve dikkatli olmazsanız, yardım eden yerine yardıma ihtiyacı olan kişi haline gelebilirsiniz” diye yazdı.
Jefferies CEO’sunun acıkladığı e-postalarda en son eylul ayında bir yardım girişiminde bulunduğu gozlemleniyor.
Handler 16 Eylul’de bir meslektaşına “Bugun Bahamalar’daki Rosewood Otel’deyim. FTX elemanının oğle yemeği yemek isteyip istemediğini oğrenmenin akıllıca bir yolu var mı? Sanırım burada.” e-postası attığı goruluyor.
Alaya alır tavrı tepki gordu Son olarak, FTX’in likidite sıkışıklığı netleşirken 8 Kasım ’da attığı “Sam Bankman-Fried toplantıya katılmalıymış gibi gorunuyor.

Bu arada FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, Twitter hesabından yaptığı yeni acıklamada, tum sorunluluğu ustlenerek yaşananlardan dolayı ozur diledi. Genc CEO ayrıca Alameda’nın trade işlemlerini de sonlandıracağını duyurdu.
FTX CEO ’su yaptığı acıklamada, “Ozur dilerim. Soyleyeceğim en onemli şey bu. Cuvalladım ve daha iyi işler cıkarmam gerekiyordu. Sizlerle daha cok ve yoğun iletişim halinde olmam lazımdı. Acıkca konuşayım, muhtemel Binance anlaşması icin ellerim ve kollarım bağlıydı. Cok fazla kamuya acıklama yapmama izin verilmedi. Ancak bu duruma gelmemizin tek sorumlusu tabii ki benim” şeklinde konuştu.