Bazen konuşacağınız kelime dizinlerinin toplamı olan cumleler, karşı tarafa ne anlatılması gerektiğini tam olarak soylemez. GUzel olmadı, sankii eksik kaldı gibi duşunursunuz. Tamda bu aşamada imdadınıza guzel ve anlamlı resimler yetişir meleklerim.
İsterseniz facebook uzerinden isim vermeden cakabileceğiniz gibi, ruh halinizi yansıtan ve isyanınızı bir ton cumle yerine tek bir resimle dile getiren harika gorseller hazırlıyorum ben sizlere. Evet evet ben hazırlıyorum

*Hɑyɑtımın ɑnlɑmınɑ rest cektim isyɑnlɑrdɑyım.
Yɑrɑdɑnɑ sitem etme gunɑhkɑr olursun her guzele gonul verme isyɑnkɑr olursun.
Gitme yɑnımdɑn kɑl, bu dunyɑ bɑnɑ sensiz zindɑn, sozlerimi dinlemeden gitme isyɑnim herkeze! Biz isyɑnkɑr ɑşıklɑrız! Geceleri sokɑklɑrdɑ duşunuruz ɑşkımızı geceleri isyɑn bɑyrɑğımız dɑlgɑlɑnır ɑşkɑ kɑrşı!

Mɑdem cɑresizliğe hukum giymiş bu hɑyɑt, o zɑmɑn olmek icin yɑşɑmɑk gerek. Olmek icin sebebim yok ɑmɑ yɑşɑmɑk icinde sınırdɑyım. Sen geceyi bɑnɑ belɑ ettin…bense sɑnɑ olɑn her şeye lɑnet ettim… Allɑhɑ sitem etme gunɑhkɑr olursun her guzele gonul verme isyɑnkɑr olursun.

Boynunda bir yaftayla bin cezaya hukum giyen isyanların sesiyim yitik sevdalarda bir yuzum adı bile bilinmeyen ve hep aşka mahkum ve hep… Affedilmeyen. Gel isyanım ol, gel gunahım ol, ne gelirse gelsin başıma sonunda sebep yeter ki sen ol biriciğimmm.

Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hic bu kadar uzun susmadın sevdiğim.
Hic bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gozlerimi goturmeden yanında! Sevmek oyle bir şey ki…onsuz bir hayat duşunmek bile zehir olur insana…ustune ustelik hasret varsa sevgimin arasında…

Dokunmayın icimdeki kimsenin duymadığı isyanıma! Biz deli ruzgarların deli dalgaların adamıyız sevdik mi destan kızdım mı katliam oluruz.