Biraz garip bir soru ama CS:GO'yu uzun zamandır oynuyorum hic de hile acmadım. 2 gun once bir topluluk sunucusunda TW bakmışlardı. Hic hile kullanmadığım bilgisayarımda hicbir zararlı (hile, makro vs. ben bu ikisini biliyorum) program olmadığı icin kendimden emin şekilde TW vermeye gittim. Baktılar bir şey yok devam etti everything diye hayatımda ilk defa duyduğum bir program indirip biraz baktı ben hala kendimden aşırı eminim. Cunku hicbir şey yok bilgisayarımda yeni format attım zaten CS Fortnite Chrome DC LoL ve Valorant var MSI Afterburner mouse driverı falan var yani hicbir şey yok diyebilirim. Ama baktılar everything diye bir programla baktı birkac şey yazdı ezglobal redhack falan birkac şey yazdı aklımda tutamadım hepsini sonra bitirdi. Dediki senin sunucuda oynamana izin veremem niye dedim bilgisayarımda zararlı birkac dosya var dedi bende hangileri diyemeden DC'den ban yedim sonrasında oyundan hic anlamadım. Nasıl oyle bir şey olabiliyor diye uzun uzun duşundum komplo gibi bir şey de değil ki anlamadım gitti. Hala kafama takılıyor.