duygulu sozler duygulu sozler duygusal uzun sozler uzun duygusal
Ilık bir ruzgÂr esti buradan,nerden geldiğini bilemedim,Nereye gidiyorsun dedim,
ozlenen her şeye dedi,benimde aklıma sen geldin;cunku buralarda ozlendin…
Ruzgar alabildiğine hırcın, yagmur alabildiğine inatcı, yureğim ise onlara inat sanki bir liman, tipki gozlerindeki huzur gibi.
Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen bil ki o yalnız senin icin yanan kalbimdir.
O kadar guzelsin ki yuzune bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarasım geliyor saramıyorum. Oylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum.
Ya gozlerin aklımda
Yada aklım adında
Ya hayalin karşımda
Ya Sesin kulagımda
Ya ben cıldırıyorum
Yada cok seviyorum
Ya sevmek cok guzel
Yada sevilen cok ozel..
Ask, gulu dikeniyle avuclamaya benzer. Ellerin kan icinde kalir ama dikenlerinden hesabini, gulden soramazsin.
Sen varya sen, ayni sigaram gibisin. Dumani gozlerin, kulu dudaklarin. Yalniz aranizda bir fark var. Sigarami ben, beni . ise sen yakiyorsun.
Seni ne kadar sevdigimi ogrenmek istersen yere dusen her yagmur damlasini tutmaya calis.Tutabildiklerin senin sevgin,tutamadiklarinsa,benim sana olan sevgimdir.
Sen Tanrıya dilenen dilek, goklere uzanan ellerimsin. Sen gozumden suzulen yas, tek duşuncem, hasretimsin. Sen yasadigim omur, en guzel gunlerimsin.
Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, cekici ve guzelsin, ama aranizda tek fark var, onlar milyonlarca sen birtanesin..
Ne insanlar tanidim yıldızlar gibiydiler. Hepsi goklerdeydi, parliyordu. Ama ben seni, gunesi sectim. Bir gunes icin bin yildizdan vazgectim.
Sen benim hayatımda oldugun surece ne sen kimseye rakip, ne de kimse sana rakipti. Cunku sen benim icin daima tektin.
Gecemidir insanı huzunlendiren Yoksa insanmidir huzunlenmek icin geceyi bekleyen?Gecemidir seni bana dusunduren,Yoksabenmiyim seni dusunmek icingeceyi bekleyen?
Sen en buyuk sevgiyi hak edecek kadar mukemmel ama herkesin hak edemeyecegi kadar ozelsin..
Eger geceler seni dusundugum kadar uzun olsaydi, sabah hic olmazdy.
Gozlerinden suzulen bir damla yas olmak isterdim. Gozlerinden dogup, yanaklarindan suzulup, dudaklarinda olmek icin..
Seni cok ozledim. Seni her ozledigimde kalbime bir yildiz cizdim. Seni ne kadar ozledigimi bilmek istermisin? Sayende bir . gokyuzune sahibim canim!
Sen hic denizlerin dibine bakinca yemyesil ormanlari gordun mu? Imkansiz deme! cunku ben senin gozlerine bakinca olulerin bile sahit olmadigi o cenneti gordum.
Askim; gokyuzunde bir yıldız sec. Senin kadar guzel ve parlak olsun. Benim icinde bir yildiz sec, parlakligi onemli . degil yeterki sana yakin olsun..
Sen catlayan dudagimda bir damla su, icimdeki yasama tutkusu, avuclarima dusen kar tanesi. Sen! Sevgilim, Sevdigim, Taptigim, Herseyimsin. S.C.S. Bebegim..
Bir gece ay bana sordu neden seni aglatan bir kızla berabersin? Aya baktim ve dedimki Sen hic gokyuzunden vazgecebilirmisin..?
Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden oncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende butun ozlemler.
Sende butun gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
Ruzgar alabildiğine hırcın, yağmur alabildiğine inatcı, yureğim ise onlara inat sanki bir liman, tıpkı gozlerindeki huzur gibi.
Gunesin buz tuttugu yerde bir alev gorursen bil ki o yalniz senin icin yanan kalbimdir.
O kadar guzelsin ki yuzune bakamyyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamyyorum. Dolanyp sarasym geliyor saramyyorum. Oylesine ba?anmy?ym ki sensiz duramyyorum.
Ya gozlerin aklimda Yada aklim adinda Ya . hayalin karsimda Ya Sesin kulagimda Ya ben cildiriyorum yada cok seviyorum Ya sevmek cok guzel Yada sevilen cok ozel..
Ne aradiysam bilki sende bulmusum Senden oncesi yoktu seninle var olmusum Sende butun ozlemler Sende butun gelecek Beni bende arama Ben artik sen olmusum.
Duygusal Sozler
Geyik0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Duygusal Sozler