duygusal romantik sozler romantik sozler facebook duygusal facebook duygulu
♥ Bu guzellik. bu zeka. bu anlam dolu gozlerin buyusu, Allah butun guzellikleri bir arada toplamış. eeee benden cok bahsettik senden naber...

♥ Bir deniz duşun susuz, bir insan duşun mutsuz, bir gece duşun uykusuz. bir yurek duşun sevgisiz, bir bahar duşun ciceksiz, bir de beni duşun sensiz...

♥ Seni her ozlediğimde gokten bir yıldız eksilseydi gokyuzu kapkaranlık olurdu.

♥ Nasıl uzaktaki yıldız parlak geliyorsa insana,uzakta olduğum icin tutkunum sana,hani en guzel aşklar imkansız gelirya insana imkansız olduğun icin gulum aşığım sana..

♥ Gunun en tatlı esintiyle bir yudum sevgi gonderiyorum, pencereni ac, al onu iceriye, icine cek ve kalbinin en kuytu koşesinde benim icin sakla...

♥ Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gokyuzunu paylaştığımız surece dostuz!

♥ Bir gun daha doğdu sonsuz umutlar taşıyan eşsiz duygularla..umarım bu gunde gelecek guzel gunlerin habercisidir.

♥ Sen gullere ozenme guller sana ozensin .Uzme tatlı canını sen gullerden de guzelsin,sevgi kadar masum sevilecek kadar O Z E L S İ N

♥ Avucun arasına bir yurek bıraktım ister bir kenara kaldırıp atarsın ister kendi yureğinin ustune koyar her zaman seninle olacağını hatırlarsın.

♥ Bazı insanlar hayalleriyle bazıları sevgileriyle yaşarlar, sevgileriyle ayakta kalabilenler ise umutlarıyla hayallerine ulaşır.

♥ Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gozunden iki damla yaş suzuluyorsa eğer utancla işte o zaman aşıksın demektir..

♥ Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don yeter. ben o ruzgarda olacağım.

♥ Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış.yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır...

♥ Guneşin ilk ışıkları gununu aydınlattığında ve icinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, . pencereni ac yeter.Ben o tatlı sessizlikte seninleyim!

♥ Gok yuzunde bir yıldız sec buyuk ve parlak olsun yanında bir yıldız daha sec buyuk ve parlak olması onemli değil senin yanında olsun yeter.

♥ Eğer onun icin herşeyi goze alıyorsan, onu her an duşunuyorsan,onun icin ağlıyorsan,o senin icin tekse,o senin icin herşeyden değerliyse,onun bir gulmesi senin icin dunyalar demekse... siz aşıksınız...

♥ Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana donerse zaten senindir, sana donmezse zaten hicbir zaman senin olmamıştır.

♥ Bulutlara yukledim ozlemimi; şimşeklerle caktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gozyaşlarımla; kucuk melekler gonderdim seni opmeye geldilermi?

♥ Eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin olum demek olduğunu

♥ Seni her sabah ilk gorenin guneş olması ne acı. Oysaki seni her an gormeye can atan kalbimin olduğunu bilse birdaha asla doğmazdı.

♥ Mevsimlerden yazı Giysilerden beyazı Kuşlardan bulbulu Gullerden sumbulu Ama herşeyden cok Seni seviyorum

♥ Sen Sevme Sevdiğimi Bil Yeter Bitanem

♥ Bir gun yağmura yakalanırsan benden kactığın gibi yağmurdanda kac cunku bulutların arasında kaybolan aşkı icin ağlayan benim..

♥ Bir ucurumdan aşağı duşuyor olsam sende orada bir dal olsan seni tutup incitmektense olmeyi tercih ederim

♥ Cellatlar yine başladılar infaza herkes cezasını cekiyordu getirdiler bir gunahkar dediler ne yapmış hırsızlık atın ateşe bir gunahkar daha getirdiler dediler bu ne yapmış dediler yalan soylemiş onu . da atın ateşe bir gunahkar daha sordular bu ne yapmış dediler SEVMİŞ bunu atmayın bu zaten yanmış

♥ Sana olan aşkımı sanki bilmez gibisin seviyorum desende sanki sevmez gibisin sen sevsende sevmesende inan benim herşeyimsin

♥ Aşk Gecici,Sevgi Bir Omurdur, Seveni Aşk Değil Sevgi Oldurur, Sevgi Sevda Bahcesinin Bir Guludur, Benim Bahcemin Gulude Sensin Bitanem

♥ Dostluk deniz kenarında taş toplamaya benzer. Once toplarsın sonra teker teker atarsın. Ama bazılarını atmaya kıyamazsın. İşte sen atmaya kıyamadığımsın.

♥ Bizim omrumuzde mezarlarımız doğuşumuzda kazılır şiirlerimiz hayatımızı anlatır seni unuttum kelimesi sadece kan ile mezar taşımda yazılır seni unutmadım