1 gun oldu yaklaşık. RP fiyatlarına artış geliyor. Bu artış yaşanmadan cektim parayı hesabı aktardım Avrupa'ya. Gercek hayatta gidemiyorum temelli bari LoL hesabım Avrupalı olsun dedim. Deneyimlerimi aktarıyorum gecmek isteyip duşunenler icin.
Turkiye serverında platin 4 olan hesabımın ligi sıfırlandı 10 mac oynadım tekrar. Toplamda 11-12 mac dereceli girdim. Olumlu olumsuz paylaşıyorum.
Olumlu olarak;
Adamların harita kontrolleri var. (Gumuş ve altın elo dahil)
Kaybedilen maclar yeteneksizlikten, oyunu kotu oynayan takım arkadaşlarından ziyade daha cok şampiyon farklılıklarından, takım kombinasyonlarından kaynaklanıyor ve bu iyi bir şey.
İyi oynuyorlar. Altınları, gumuşleri bile bizim coğu elmaslara taş cıkarır.
Eğer oyun kaybedilecekse teslim oluyorlar en sevdiğim yanı bu oldu. "Oynayın la" diyerek sur vermeyi reddeden kişiler olmuyor.
AFK sayısı cok oluyor diye soyleniyordu bana hep ama rahatsız edecek boyutta değil. 1 defa denk geldim sadece.
Avrupalı oldukları ve bizim 3-4 asgari ucrete alabildiğimiz bilgisayarları adamlar haftalıklarıyla alabildiği icin oyunlar cok hızlı başlıyor.
Kufur, flame, hakaret sayısı TR'ye gore az. Ama yok değil.
Olumsuz olarak;
Oynanan oyun cok farklı. Sıklıkla alınan şampiyonlar var. Eğer 1-2 şampiyonla oynayan biriyseniz bu karakterlerin yeni serverınızda iş yapamama durumu olabilir. Farklı şampiyonlara ve farklı koridorlara yonelme ihtiyacı hissettim. Sanki oyuna yeni başlamış gibiyim.
Sonuc olarak iyi oynadığım zaman tebrik edildiğim, kotu oynadığımda bana kızan birine tum takım arkadaşlarımın "its just a Game" diyerek beni savunup sadece oyun ve eğlenme amaclı oynadığımızı belirttiği şahane bir ortam. 9 yıldır aralıklarla LoL oynuyorum. Medeniyete erdim. Hic duşunmeyin yapıştırın.
Not: Ping 25'ten 65'e cıktı ama ben bir etkisini hissetmedim. Gayet oynanıyor.
LoL EU West'e gecmek
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- LoL EU West'e gecmek