bırakıp giden sevgiliye sozler uzaktaki sevgiliye sozler unutan uzak uzakta olan
♥ Ne seni unutacak kadar zaman gececek.. Ne de gecen zaman seni unutmaya yetecek.. Bırakıp gittim diye unuttum sanma... Zaman alışmayı oğretir unutmayı ASLA.
♥ Akşamı son bulan ufuklarda.. Guneş damla damla erirken.. Hayatta kalan duygularımla.. Sana iki kelime soyluyorum...`SENİ SEVİYORUM`
♥ Guller hep ellerinde acsın, ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yureğine dolsun,ama beni unutturmasın.
♥ Bu Dunyada Sevipte Sahip Olamadığım Butun Guzelliklerin Yerine Senin Sevgini Koyduğumda Bu Dunyada Herşeye Sahip Olduğumu Anladım.
♥ Sen benim hayalimin prensesisin seninle bir omur boyu beraber olmak icin herşeyi ama herşeyi vermeye hazırım meleğim seni cok ama cok seviyorum...
♥ Sen benim icin bir aşkın bittiği yersin resimlerin renksiz halisin sevmekten bahsetme sakın cunku sen sevmeyi hic mi hic sevmedim senbenim icin bir aşkın bittiği yersin senbenim nefretim nefes alış sebebimsin.
♥ Hani kardelen gokyuzune . aşık olurda cıkartır ya karın altından govdesini,Zenher yureğinde kardelen kadar cesaretin yoksa sakın aşık olma...!
♥ Sevmek cay sevilmek şeker,bizim gibi sevenler cayı şekersiz icer.
♥ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam Ben haramı helale karıştırmam Seninle icilen şarap helaldir Sensiz icilen su bile haram.
♥ İstemem sevilmeyi sevilmek sensizlikse...
♥ Sen benim ruhsatlı sevdam ben senin sevda keşin seni sevmek yaşamaksa ben hic olmedim...
♥ Yureğimin ta icinde bir ateş yanar.. Yanmayan yer kalmamış sondursen ne yazar.. Taşa toprağa seni yazdı bu eller.. Ah sevmenin değeri bir bilseler...
♥ Aşkın zehir olsa icmezsem, yolun olum olsa donersem, senin icin bu candan vazgecmezsem namerdim.
♥ Ne seni unutacak kadar zaman gececek.. Ne de gecen zaman seni unutmaya yetecek.. Bırakıp gittim diye unuttum sanma... Zaman alışmayı oğretir unutmayı ASLA..
♥ Gonulden gonule attın kendini bir heves uğruna sattın sevgini her gecen yolcuya actın kalbini artık bir hancıdan farkın kalmadı
♥ Bir damla gozyaşın olmak isterdim yanaklarından suzulup dudaklarından OPMEK İCİN...
♥ Uykudan uyandığına pişman eden donmek isteyipte donemeyince caresizlikten cıldırtan tatlı bir ruyasın sen...
♥ İnan senin yanında sanki birbirimizden cok uzaktaymışız gibi geliyor bana.Yalnızlığımı seviyorum cunku ancak o zaman seni yanımda hissediyorum.
♥ Dertlerimizi avutan akıl ve hikmettir. O engin denizlerin otesindeki yerler değil.
♥ Sen uykusuzluk nedir bilir misin?Gece ıslak yastığına başını koymak,`yarın ne olacak diye`korkuyla uyumaya calışmak.Sen geceleri yalnızlıktan ağlamak nedir bilir misin?
♥ Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım hayat yuzunu goremediğim icin cekilmez olsada sesini duyabildiğim icin yaşamaya değer...
♥ Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.
♥ Ben seni Bir Kum Tanesine Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tum Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Cok Seviyorum
♥ Kahvaltı hazırladım sanada gonderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum receli ve birde yanlızlık demledim kac şekerli olsun?
♥ Sen gecmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni oysa ne yollar aradım o sevdaya ama bilmiyorsun cocuk bilmiyorsun...
♥ Depremle girdin gonlume,fay hattı cizdin yureğime,artcılar hala devam etmekte, ozlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde
♥ Tatlı biri var sevilmeye değer, guzel biri var gorulmeye değer, iyi dostlar var ozlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer! .
♥ Golgeler duşsede yureğinin ustune guneşini sakın sondurme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dunyada...
Sevgiliye seslenen sozler
Geyik0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Sevgiliye seslenen sozler