Attığım bilet :Raporlama sisteminin sacmalığına değinmek istiyorum. Kimin ilk kufur ettiği ya da ne kadar ettiğinin, oneminin olmadığı. Sadece rapor sayısına gore işlem yapıldığı sacma bir sistem yapmışsınız. Orneğin bir insan oyunu beğenip hesabına para yatırıyor, emek veriyor karşısına birkac tane hadsiz cıkıp oyun boyunca dalga geciyor ve kufur ediyor. Artık dayanamayıp sert bir cevap veriyor. Ve karşısındakiler oyun boyunca dalgayı ve kufuru surdurup oyun sonu ise 3-4-5 kişi raporluyolar mağduru. Ve bu insan ban yiyor. Suresiz ya da sureli. Emeği gidiyor parası gidiyor. Bakın, bu gibi bir durumda suclu olan o kişi değil karşısındakilerdir. Butun diyaloğu okumadan sadece en yuksek raporu alanı inceleyip sadece onun dediklerini dikkate alıp ceza verirseniz o kişiye yazık etmiş olursunuz. Kimse kimseye durduk yere kufur etmez. Edenleri banlamakta ozgursunuz ama biri birine kufur ederse o kufur edilen ise karşılık verme hakkına sahiptir. Sizin oyununuzu evliyalar, peygamberler oynamıyor. Normal, sıradan insanlar oynuyor. İnsanların da bir sabrı vardır. Benim agrasif bir yapım var cabuk sinirleniyorum ama mesela hicbir zaman kimseye kotu oynadı diye kufur etmedim istediğiniz kadar inceleyin bulamazsınız benim ettiğim hakaretler veya kufurler hicbit zaman haksız olmamıştır. Şimdi diyeceksiniz ki kufurun her turlusu yasak zaten. Şimdi ben siz "Rioter"lardan birini yolda gorup ana avrat kufur etsem karşılık vermez misiniz ? Ya da laf atsam hakaret etsem ? Tabii ki vermeyiz gibi cumleler kurmayın verirsiniz eminim. Uzun lafın kısası ; Yapısı agrasif olan insanlarla insanlara kufur etmek icin online platformlarda gezen yaratıkları bir tutuyorsunuz. Olmuyor. Bu sistem boyle yurumez. Sustur seceneğini kullansak takımla iletişimi reddetmekten ban yiyoruz. Layığında cevap verince bazı yaratıklara yine biz ban yiyoruz karşının soylediğini değilde raporlananın soylediklerini goruyorsunuz sadece. Bu yaptıklarınız oyunu temizlemez ; oyundan soğutur. Agrasif olan bir oyuncu tek ben değilim milyonlarca var. Mağdurlar da milyonlarca haliyle.. Alikante adlı Rioter'ınızın takım arkadaşlarına ana bacı sovduğu videolar var sadece oyunda hata yaptılar diye. Boyle bir insan RIOTER ve siz hala haksız banlara devam. Cevabınız merakla bekliyorum.