Merhaba arkadaşlar. Sormak istediğim bazı sorularım vardı, yardımcı olursanız sevinirim.
Ben lol oynayan birisi değilim, kardeşim oynadığı icin sizlerden detaylı bir yardım istiyorum. Oyun ayarlarını ve ozelliklerini bilmediğim icin sorunun ne olduğunu bulamıyorum ve cozum uretemiyorum. Eski bir bilgisayarımız var. Yaklaşık 8-9 yıllık. Donanımımız şu şekilde,
Anakart: Asus P5PL2-E
İşlemci: Intel Pentium 4
Ekran kartı: Nvidia GeForce 7300 LE
Ram: 1GB Kingston 533 Mhz + 1GB Hi-Level 533 Mhz
Depolama: WD 500 GB 7200 RPM HDD + Samsung 120 GB 850 Evo SSD
Hi-Level 1GB ram ve Samsung 120 GB 850 Evo bu hafta dahil ettim sisteme. Daha once yoktu. Fakat cok fazla bir fark goremedim eski haliyle. Bu durum normal mi? Bu sistemle bu hafta dahil ettiğim parcalar olmadan gecen sene sorunsuz oynuyordu kardeşim fakat şuan bunları dahil etmeme rağmen fps duşukluğunden şikayetci. Minimum ayarlarda oynuyor. Gecen haftaya kadar Windows XP kuruluydu. Sisteme SSD dahil edince XP'nin SSD uyumu olmamasından dolayı Windows 7 kurdum. Sorun devam ediyor, cozum bulamadım.
Birde belirtmek istediğim bir şey var. Kardeşim oyunu usb belleğe almış ve masaustune atıp direk o klasorden giriyor. Gecen sene sisteme yuklemiş. Sorunu bu konu da tetikliyor olabilir mi?
İlgilenen tum arkadaşlara teşekkur ederim.
7300 LE Lol Performans Sorunu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- 7300 LE Lol Performans Sorunu