Bu yazı 2013 Facebookkomik sozlere yer vermektedir.

Bazen hayata karşı espirili şekilde yaklaşmak lazım. Eğer herşeyi kafaya takıp uzulursek kendimize olan gucumuzu ve ozguvenimizi kaybederiz. Sağlığınızın herşeyden cok daha onemli olduğunu unutmayarak biraz tebessum diyorum ve facebook komik sozlere geciyorum.

Dışarı zili calınca koşa koşa cıkan! İceri zili calınca duymamazlıktan gelen oğrencileriz biz!

Baba, dunyanın en iyi cocuğuna sahip olmak nasıl bir duygu Ben nerden bileyim, git babaannene sor..

Justin Bieber sevgilisi icin Disneyland’i kapatmış, gece kulubu kapatamaz tabi yaşı tutmuyo ergenin.

Bugun sacını utuleyen kız yarın camaşır makinasında yıkanır.

Elin oğlu uzayda yaşamı araştırıyor bizimkiler sigaranın kulunu hic dokmeden sonuna kadar icebilmenin peşinde.

Otobuste arkaya doğru yuruyelim diyen adama yurumek isteseydik otobuse binmezdik diyen genci tebrik ediyorum.

Bazı insanları ALLAH’a havale etmek yerine; Ağzını burnunu dağıtıp HAVALE” gecirmesini istiyorum!

Sevgilisine taksitle hediye alıp taksiti bitmeden ayrılan adamın dramını film yapsam milyonları ağlatırım gibime geliyor.

Fırıncı sıcak diye ekmeği eliyle zıplata zıplata getirince utanmıyor musun milletin ekmeğiyle oynamaya” diyip kactım.

Alo oğlum nerdesin? +Otobusteyim anne geliyorum. -Cıktın mı okuldan? +Yok anne otobusu okula soktum icinde bekliyorum.

Bazen evi arabayı satıp şoyle bi deniz kenarına yerleşeyim diyorum, tabi bunun icin once ev ve araba almam gerek.

Anneme bugun işe gitmicem dedim, utu yaptık, bulaşık yıkadık şimdide Dest-i İzdivac izleyip fasulye kırıyoruz, Not: Pişmanım!

Kız arkadaşımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının kız arkadaşlarını kullanıyorum..

Eğer bir kızın profil fotoğrafları belden yukarı ise kısa boylu, omuzdan yukarı ise şişman, sadece gozleri gorunuyorsa kacın!

Arabayla yolda giderken eski sevgilimi gordum yine yol verdim. Mutluyum..

Hap yazma yutamam, şuruptan miğdem bulanır, iğneden de korkarım.. diyen ergene Muska mı yazayım?” diyen doktora saygılar.

Turk kızına beyin nedir?” diye sormuşlar, o da beyim evimin direğidir” demiş.

Sevgilin mesaja 10 veya 15 dakika sonra cevap veriyorsa ve sen bekleyen taraf isen kufur etmeye hakkın vardır.

Fareye deney yapmışlar; Viski, votka vermişler hepsinde oynamış zıplamış. Rakı vermişler elini masaya vurmuş o kedi buraya gelecek demiş.

Otobuste ayağa kalktığımda yanımdakinin inecek misiniz?” sorusuna yoo donumu duzelticem” deyip tekrar oturmak istiyorum.

Hani dilimizin ucuna gelipte soyleyemediklerimiz var ya; Allah o cumlelerin yolunu acık etsin!

Flort ettiğim kız ilişkimizin adını koyalım mı artık!? deyince Ethem olsun bari dedim; dedemin adı.. kızıp gitti. bence guzeldi oysa..

Derste Hep aynı parmakları goruyorum diyen hocama; Değişik olsun diye, orta parmağımı kaldırdım. Dersten attı, mağdurum!

Bankamatikten para cekince sayan vatandaş; para eksik cıksa ne yapacaksın cok merak ediyorum.

Sivrisinekleri anlamıyorum. Direk gel, sok ve git. Kulağıma gelip de Nasıl soktum ama, hahah” şeklinde vızıldamana ne gerek var?

Kasımda aşk başka değildir. Kasımda aşk yoktur. Okul vardır, sınavlar vardır, stres vardır, soğuk vardır.

Erkek milletine susuzluktan oldum bir bardak su ver desen kalkmaz, halısaha macı var de kıta değiştirir.

Beni cekemeyenlere tavsiyelerim; Halay, mekik, fon, yada kafa ceksinler! Baktılar olmuyor; Sabır ceksinler!

Eski zamanlarda trip yapan kız da hic cekilmezmiş ha. Sen gunlerce mektup bekle, cevap peki.” olsun. İnsan katil olur valla.

Annemin damatları icin yorumu: Butun okuzler de bizi buluyor nasıl ot yetiştirdiysem artık!

Tv’de heyecanlı bişey olduğu zaman nefesler tutuldu deniyor. Kim bu nefesinı tutan beyinsiz anlamıyorum.

Bir kadının fotoğrafını cektiğin an ile dur bir bakayım nasıl cıkmışım demesi arasında gecen sureye ışık hızı denir.

Merdivenlerden duştuğumu goren ve buna rağmen duştun mu? diye soran mal. Yok, duşmedim. Benim iniş tarzım boyle..

Ne cok gezen bilir, ne cok okuyan.. Her şeyi Anneler” bilir ne gezer nede okur.. İtirazı olan!?

Kıza; Seninle ciddi duşunuyorum.” dedim, İspatla” dedi. Takım elbise giyip oturdum karşısına, ulke sorunlarını konuşuyoruz.

Baba ben arkadaşıma ders calışmaya gidiyorum. +Kızım yıllar once annende bana ders calışmaya gelmişti otur oturduğun yerde!

Otuz yaşındaki heriflerin lise uniforması giyip kolej oğrencisi rolu oynadığı dizilere lutfen artık bir son gelsin.

Kadın kamyon şoforu duvar yazısı: Torpidomda aseton yoksa da guzelim, ben ojemi mazotla da silerim” Cuts!

Fon cektirdikten hemen sonra yağmura yakalanan kadın kadar tehlikeli cok az şey var bu dunyada. Yanaşmayın derim.

Millet ruh ikizini buluyo, ben 15 dakikadır corabımın diğer tekini bulamadım. Nerde yanlış yapıyorum acaba.

Beyinsiz insan kac yıl yaşar Aşkım? -Bilmem ki kac yaşındasın? Hayvan!

İzdivac programları cok ilginc. 60 yaşında teyze elektrik alamadım ben” diyebiliyor.bence sen nefes aldığına dua et.

Doktor neyin var cocuğum diye sorduğun da; Soyleme yavrum bırak kendi bulsun, işi ne doktor değil mi? diyen teyze canımsın.

Sen giderken ben donuyordum! Diyen Şahsiyet doğru durust ilerleseydin de donmek zorunda kalmasaydın! Bak ben hala gidiyorum!

Kopya duzenine gore oturan oğrencilerin; yerlerinin değiştirilmesi sonrası bakışması, en huzunlu ayrılık sahnesinde bile yok.

Erkek ulaşamadığı kadına telefonu duymadı galiba der, Kadın ulaşamadığı erkeğe, aradığımı goruyorda acmıyor” pislik der.

Hayatta iki şeye dikkat edin. Bir, Yolda yururken kavşaklara.. Bir de yuzunuze gulen yavşaklara..

Şu arabesk rap yapanlar sevdiklerine kavuşsalar da bizde huzura kavuşsak.

Anne ben niye kimseyi sevemiyorum, bu şanssızlık genetikmi? Dedim, O senin bireysel mallığın bizi karıştırma” dedi, hemen sustum.

Babaanne, sen evlenirken dedemden elektrik aldın mı? Babannem; Yok yavrum bizim zamanımızda gaz lambası vardı..

Elalemin cocukları 1.nci oluyor” diyen anneme, Bak analar neler doğuruyor, sende iş yok dedim” ardindan terlik..

Cennet annelerin ayakları altındadır..! Demek ki annem Seni ayağımın altına alırım!” derken hep iyiliğimi duşunuyormuş.

12 yaşındaki yeğenim face durumuna hala bıraktığın yerdeyim” yazmış. Hemen ablamı aradım, nerede bıraktın bu cocuğu?” diye kızdım.