Merhaba arkadaşlar,
Size şimdi fotoğrafıyla bir mac paylaşacağım, nick vs her şey gizli.

Şimdi gelelim konuya. Kumem G2, oyuna gelen kişilerin kumesi S1 ve S3. S1 olan arkadaş atacağım fotoğrafta goreceğiniz uzere kassadin oynayacak ama kendisine gelen bolge ADC ve lobide kendi kendine konuşarak yazdı ki;
"-mid salar mısın
-salarım
-teşekkurler. "

Evet, kendi kendine lane saldı ve mid'e gecti, oyunda ise midimize gelen S3 arkadaş neyse dedi. bota gecti. kendisi de akali oynuyor. Arkasından kassadin de bota geldi, neymiş yazacakmış ona. Daha sonrasında kassadin oynayan oyuncu o kadar rahat ki oluyor, feedliyor, ben ban yemem diyor. Ustune iftira atıp Akali ailevi değerlere, Peygambere, Allah'a, Ataturk'e kufur etti ve reportlayın diyor. Halbuki bu oyuncu hicbir şey yazmadı

Gelelim asıl konuya, bu eşleştirme sistemini o kadar rezil bir kodlamaya sahip ki kumesi S3 olan kişi ne kendisi kume atlayabiliyor ne de takımına cunku kendi kumesindeki oyuncularla aynı macta değil. Karşıdaki 5 oyuncu da Gold kumesindeyken nasıl oluyor da boyle bir şey olabiliyor? Sırf 3 tane G2 oyuncu atıp karşıya da G4 ve G3 atarak eşitlediğini falan mı sandı bu sistem? Yazacak, cizecek, anlatacak o kadar cok şey var ki ne yazacağımı bilemiyorum. Alın siz paylaşın paylaştırın bu sistemi. Bu arada yok gizli elo, yok şu, yok bu demeyin arkadaşlar. Bunun izahı yok. Hic oyuncu mu kalmadı gold 4 atacak gold 3 atacak?

Not: WW oynayan benim