Valorant'ta totalde bu zamana kadar toplasanız 20-30 arası oyun atmışımdır. Bunların coğu da deathmatch. Bırakın hileyi silahların adını bile bilmiyorum. LoL'de ise dediğim gibi 6 aydır girmiyordum ve sadece TFT ve antrenman modu girdim. Bugun hesabıma girmeye calıştığımda ise hesabımın suresiz askıya alındığımı gordum. Neden ban yediğimi bile anlamadım. Konu actım ve 3. part yazılımlardan hile yapmışsınız dendi. Yapmadığım icin 3-4 tane daha ticket attım ancak hepsinde aynı cevap "Size gerekli bilgiyi verdik bir daha bununla ilgili konu acarsanız konunuzu kapayacağız."
Gercekten cok sacma bir durumdayım. Sadece mac gecmişlerime baksalar hile olamayacağını gorecekler cunku oyun atmamışım ancak bir robot gibi aynı şeyleri yazmaya devam ediyorlar arada birkac kelime değişiyor o kadar. Hangi oyundan dolayı ban yediğimi bile soyleyemiyorlar. Buyuk ihtimalle sistem otomatik ban attı ve hicbir fikirleri yok.
Burada ise merak ettiğim tek bir husus var: Blitz bile kullanmayan biri olarak beni banlatan program ne? Gectiğimiz bilgisayardan farklı olarak sadece MSI Center ve bazı programları silmek icin DDU ve Revo Uninstaller kullanmıştım. Acıkcası şu andaki diğer korkum diğer hesaplarımın da ban yemesi. Hile kullanmadığım icin şu anda endişelendiğim tek şey diğer hesaplarımın da ban yemesi...
Ayrıca Riot hicbir şekilde ilgilenmiyor. Kendilerine de MSI Center ya da başka bir programdan olabilir mi diye sorsam da 3. part yazılım ile hile yapmışsınız deyip gectiler. Acıkcası boyle bir durum yaşarsanız Riot hicbir şekilde ilgilenmiyor ki oradaki yetkili modların cevap vermekten başka bir işlevi olduğunu da sanmıyorum. Neden ve hangi oyunda ban yediğimi bile bilmiyorlar. Umarım başkasının başına da bu şekilde bir şey gelmez.
Hangi programdan ban yiyebileceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkurler...