Bu konu, En Etkileyici Aşk Sozleri 2013 hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, sevdiğinize duygularınızı ifade etmenize faydası olacak, sosyal paylaşım ağlarından, msn hesabınızdan ya da cep telefonunuzdan kısa mesaj olarak gonderebileceğiniz en etkileyici aşk sozleri ile sizlerleyiz.. Buyrun...

Bir bakış bir bakışa neler anlatır. Bir bakış bir aşığı senelerce ağlatır…

Kemiklerimden Kalem…Derimden Kağıt… Kanımdan Murekkep Yapıp Seni Seviyorum Yazıp Yollasam Sana Olan Sevgimin Byukluğunu Hissedebilirmisin?

Kalp durduğu zaman değil unutulduğu zaman Olur.

Yağmurun her damlasında sen varsın dilerimki Allah”tan yağmur hep yağsın.

Aşkın ecel olsa yine icerim yolun ecel olsa Korkmam yine gecerim.

Kalpten kalbe giden yolun ilk durağı gozlerdir.

Renlerden maviyi, ciceklerden gulu, mevsimlerden baharı, ama herşeyden cok SENİ SEVİYORUM…

Ben aşkı;Edebiyatta ezberledim,Kimyada formulledim,Matemaktikte cozdum ve Turkce de soyluyorum SENİ SEVİYORUM.

Yarıştım yağmurlarla sabaha kadar Yağdukca ağladım sensin sebebi!…

İlk sevgilim değilsin Affet fakat sonuncu olabilirsin dikkat et!

Aşkımıza nokta koyma bitanem sana kucak dolusu virgul getiririm

Aşkı tadan oğrenci sınıfta kalmaya mahkumdur.

Seni sen olduğun icin değil kalbimde yerin olduğu icin seviyorum.

Hatırlamak yaşamak kadar guzelse unutulmak olum kadar acıdır.

Aşk: bir kişi icin felaket, iki kişi icin saadet, uc kişi icin cinayet!!!

Ben seni asil insanların Sevdiği basit sevgiyle değil! Basit insanların Sevdiği asil sevgilerle seviyorum

Sana ilk yalanımı son nefesimde soyleyeceğim sırf yalan olsun diye (SENİ SEVMİYORUM) diyeceğim!…

Beni seven coktur, şukur anlım aktır, birde sen seversen, dunya bana dardır.

Bana kalkpsiz diyorlar doğru ama;Kalbimin sende olduğunu nereden bilsinler?…

Bir trafik lambasıydım kalbim her gelene gec derdi oysa sen gecerken birden STOP ediverdi.

Aşk bir trafik kazasıdır en yakın hastane nikah masasıdır

Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Cunku sen benim icin daima teksin!

Dunde, bugunde, yarında? Yureğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

Gozlerine gozleriyle goz koyanın, gozlerini gozlerimle oyarım. Gozlerini gozlerden sakın, gozlerin gozlerime lazım.

Biraz buruk bir duygu yuklenirse yuregine, gozlerin zamanla takılırsa uzaklara, hele kulakların zamansız deli gibi cınlarsa, bil ki bir yerlerde ozlenmişsindir.

Ismini kagıda yazamıyorum. Gun gelir yerlere atılır diye, elerim tutmuyor cizemiyorum resmini gorenler tutulur diye…

Bu gece kayarken yıldızlar gokyuzunden ve gozumden yaşlar suzulurken, dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkur ettim tanrıya, bu gece yanımda oldugun icin…

Hayata niye geldim diye duşunmeye başlamıştım. 21 imden sonra seninle tanısınca anladım dunyaya geliş sebebimi…

Benim sana olan aşkım sagır bir ressamın , kristal bir yuzeye dusen gulun sesini cizdigi zaman biter.

Sevgiliyi aylarca goremeyen aşığa, sevgili icin akan gozyaşı bile guzeldir

Eger askta guzel bir an varsa oda baskalarini bastan cikartan o yuregin benim icin kan agladigi zamandir.

İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlersede, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez.

Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hicbir şey kalbleri birbirine bağlamaz.

Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın.Cunku, bir yerlerde sadece sizin bir guluşunuz icin yaşayanbirileri mutlaka vardır

Seninle bir pergelin iki ayrı kolları gibiyiz ne kadar donersen don yine aynı yerde karşılaşacağız

Eğer geceler seni duşunduğum kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı.

Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri.

Guneşi seviyorum diyorsun guneş acınca golgeye kacıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni acıyorsun. Korkuyorum sevgilim cunku beni de sevdiğini soyluyorsun!

Yanagına duşen bir kar tanesi eriyip dudaklarına ulastıgı zaman, ve bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde, yuzunu ruzgara don yeter, o benim iste!

Basın goğsume yaslandıgında, tek duşmanım var. Gecip giden zaman…

Seni ne kadar sevdiğimi ogrenmek istersen, yere duşen her yağmur damlasını tutmaya calış; tutabildiklerin senin sevgin.. tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir.

Ruzgarın kemanını caldıgı ve damlaların pencerene vurdugu bir gecede yatagına uzanıp hayalini kurdugun ve keşke dedigin tum guzellikler senin olsun…

Once duştuğumde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi oğrendim, sevilmeyi, herseyi oğrendimde yalnız seni unutmayı ogrenemedim

Gozler dudaklardan once tebessum ederse o sevgiden şuphe edilmez…