Sevdiğiniz kişiye en guzel aşk ve sevgi sozlerinden oluşan mesajlar gondermek ve bu sozleri facebook yada msn iletilerin de kullanmak isteyenler icin 2013 en guzel aşk sozlerini paylaşıyoruz.

Aşkı sen oğrettin, ağlamayıda, dertlerin ustune dert koymayıda hadi oğretsene UNUTMAYIDA
Bizim yoremizde kaderimiz doğuştan yazılır.. şiirlerimiz hayatımızı anlatır, sevgim yureğim kadar mert olur. SENİ UNUTTUM kelimesi sadece mezar taşında olur..
En Guzel Elbisemi Tabutuma Sersinler Yılanlı Akrepli Yerlere Mezarımı Kazsınlar Eğer Seni Unutursam Bebeğim Mezarımın Taşına Şerefsiz Yazsınlar
Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak...
Ruyalara rest cektim uyumuyorum. herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum. Uykular cok tatlı derler ben seni tadıyorum. Onlar uykuya ben sana doyamıyorum..
Sozlerin buyuk, yureğin kucuk! Hataların yanlışların cok,doğruların yok! Bir şeyleri goklere cıkartıp mutluyum sanıyorsun..Kendine gore şanslı, bana goreyse zavallısın
Kalbe yazılan yazı silinmiyor, sildim desende bir iz kalıyor, senden kalan anılar aklıma geldiğinde, kalbimde uyuyan dev uykudan kalkıyor.
Sen hic hasreti tattın mı severken , hic ağladın mı gulerken , sen hic sevdin mi sevilmiyorken ve hic ayrılmak istedin mi canından cok severken
Aldanır bizlere kem gozle bakanlar bizler ise en mesut insanlar sil hayalinden o karaktersiz eseri senden senden cok ustundur şu hor gordugun SERSERİ
Sevgi guldur ama solmaz Sevenin vadesi dolmaz Sevemeyen ADAM OLMAZ!
Sevgi guzellik ister,guzellik emek ister,guzelliktende ote gulum yurekte ateş ister.
Her sabah yaşadıgımın farkına varmadan once seni ozledigimin farkına varıyorum.Sensiz bir gune başlamaktansa hic uyanmamak istiyorummm....
Biz ince bel,ela gz,sutun bacak hastası değiliz guzelim gumbur gumbur yurek diledik kavgamızda,ateşin yanına barut barutun yanına ateş olasın diye sevdik ama anlamadılar!!
Sen yuru ben golgen olurum,sen sor ben cevap olurum,sen suc işle ben mahkum olurum,sen iste yeterki aşkım ben herşey olurum
Gunaydın sevgilerin en guzeli.. gunaydın gunumun guneşi.. gunaydın kalbimi esir alan sevgili.. gunaydın duşlerimin kaynağı.. gunaydın sevincim ve kaderim.. gunaydın herşeyim..
Kaldırımları uzerimize Yorgan Gibi Cektik.. Bize bir adım geLene biz On adım Gittik.. Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek.. Kolaymı Bu dunyada Serseri Damgası yemek.. Kolaymı be GuzeLim seviLmeden sevmek..!
Hatırlamak Gormek kadar guzel ise,Unutulmak Olum kadar acıdır
Bir gul olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin icin kopayım ve yalnız senin avuclarında solayım diye bir tanem
Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır
Ağlayışım terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin
Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen yağmur damlalarını tutmaya calış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir
Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim Bu guzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getirdim
Eğer geceler seni duşunduğum kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı
Hic bir sevap mutlu etmedi beni, seninle girdiğim gunahlar kadar !
Ne dil yeter seni anlatmaya, ne goz kıyar sana bakmaya, ne ellerim dayanır sana dokunmaya, ne kollarım uzanır seni sarmaya, hic omur yeter mi? bir sen daha bulmaya bitanesi
Zannetme ki gozlerim sana baktıkca bıkacak, olsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gozlerim senden once bu hayata, inan ki son sozum seni seviyorum olacak
Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, o da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim
Allah’ım canımı bir sonbahar gunu al ki, o vefasız getirecek bir gul bile bulamasın
Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen bil ki o, yalnız ve yalnız senin icin yanan kalbimdir
Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım!
Hic bir sevap mutlu etmedi beni, seninle girdiğim gunahlar kadar…
Kalbimde uc cicek yetiştirdim sevmek, sevilmek, beklemek sen bunların ikisini kopardın bana kalan beklemek…
Yağmurun toprağa kavuşması gibi… Bir toz kalkar yureğimden, aşkınla yıkanırım…
Dunyada 2 renk gul olsun, biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun
Ne zaman calınsa kalbimderler ki bir arkadaşa bakıpta cıkacaktık
Sen Tanrıya dilenen dilek, goklere uzanan ellerimsin Sen gozumden suzulen yas, tek duşuncem, hasretimsin Sen yasadigim omur, en guzel gunlerimsin