Hayatta herkesin canı farklı bir şekil de yanabiliyor. Allah oncelikle insana olum acısı ve ayrılığı vermesin diyerek sizlere aştan canı yanmış kişilere ozel facebook can yakan sozleri sunuyoruz.

Gayem zatialinizi taciz etmek değil bilakis efkari umumiyede muhabbet kurmaktır. Testi cevabın kalbi hazalimi tamiri temin edeceğinden muhabbetinize talibim...
Meleğim desem ucar gidersin, ciceğim desem solar gidersin, sevgilim desem ne dersin ?
Bulutların maviliğini ellerine,yıldızların parlaklığını gozlerine,sevgilerin en yucesini kalbine usulca bırakıyorum KABUL EDERMİSİN?
Arkadaşımın işi varmışta acaba yemekte bana eşlik eder misiniz? ısmarladığım yemek boşa gitmesin
Kader cizgimsin avuclarımda, sen okyanuslar otesi, tuzlu suların gokkuşağı keşfedilmemiş bir ada'nın ciceğisin...
Ya teklifimi kabul edersin ya da peşinde koşarken yırtığım ayakkabıların paralarını odersin...
Yıllarca kafama gore birini aradım ama nafile bulamadım diyorumki istersen arkadaş olalım senlen
Ben senin yuzune değil ben senin o guzel saf kalbine aşık oldum benimle cıkarmısın..
Seni gorunce kalbimin duracağını hissediyorum ama bırakıp gidemiyorum cunku seni seviyorum benimle cıkarmısın sevgilim..
Sana bakamıyorum sana soyleyemiyorum sana dayanamıyorum seni seviyorum ama diyemiyorum cunku utanıyorum!!!
Kimileri Vardır Aşkın En Yucesine LÂyıktır, Kimileri Vardır Aşkın En yucesini Versende Aşşağılıktır…
Yoluma Cıkma Sakın Carparım, Bana Şekil yapma Sakın Kalbini Kırarım..
Ben Asii’yim Kimseye Boyun Eğmem! Hırcınım Kimseyi Dinlemem! Ben Buyum! Seversen Beni Boyle Sev! Sevme Sanki Seninle Doğdum!!
Can Yakan Sozlerin Parcaladı Bedenimi Şimdi Canım yanmaz Artık Alıştırdın Beni
Canımı Yakan Gidişlerin Değildi Zaten Canımı Alan O Zifiri Sozlerindi..
Sevgiye Koşarak umutları bir bir yakalayarak gittiğim hayatımı gidişlerinle bitirdin Sadece Canımı Değil Benide Benden Aldın… CAN YAKAN SOZLER
Azraile meydan Okuduğum Bu hayatta Canımı Aldın Azraile Bırakmadın, Şimdi Canımı iStiyorum yarınlarımı geri Ver Bana!
Sana Guvenerek Cıktım Acı Hayatın Yoluna Sana inanarak Başladım CAN YAKAN SOZLER Hayata inanmaya Yine Benim Canımı Aldın hayatın Ortasında!
Seni Sonbahar ruzgarlarına Bırakıyorum Yaktığım Canımı Yeniden Hayata Hazırlıyorum Sensiz Yaşamak Hayata Yeniden Başlamak iStiyorum..
Hayatım Sessiz bir fiLm gibi Oyuncular var Ses yok Hepsinin Sesini Kıstım Kendim Yaşıyacağım Hayatımı Artık Kimseye Ne el Nede Bel Bağlıcam..
Sayende Kirlenmiş Dunyam iLe bıraktın Beni Şimdi Yeniden Kuruyorum Duzenimi Canımı Yaktığın Anılara Guluyorum ve Sana Lanet ediyorum..