Sevgili melekler, genelde yeni yıl mesajlarında sağlık, mutluluk ve başarı dilekleri sunulur. O gece yoğun olan mesaj trafiğinde siz de sevdiklerinize başarı ile ilgili ilginc mesajlar atmak istiyorsanız, şimdi sizlerle paylaşacağımız yeni yıl başarı mesajları işinize yarayacaktır. Buyrun..

Dunyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından faydalanmak, yahut da başkalarının akılsızlığından faydalanmaktır. La Bruyere
Guclukler, başarının değerini artıran suslerdir. Moliere
Hic kimse, başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. Moorhead
İyi bir başlangıc, yarı yarıya başarı demektir. Andre Gide
Para nasıl parayı cekerse, başarı da başarıyı ceker. De Chamfort
Başarı belki insana cok şey oğretmez, fakat başarısızlık cok şey oğretir. Cin atasozu
Başarı kuvvetli olana gulumser, başarısızlık zayıflara cullanır. Oscar Wilde
Başarı tatlıdır ama coğu zaman ter kokar. Anonim
Başarılarını gizlemek, en buyuk başarıdır. La Rochefoucauld
Başarının dort şartı; bilmek, istemek, cesaret etmek ve susmak. Munthe
Başarıyı en kotu şekilde kullanmak, onunla ovunmektir. De Maupassant
Buyuk başarıların sahipleri kucuk işleri titizlikle yapabilme sabrını gosteren kişilerdir. Schiller
Hayattaki isteklerime Ve Beklentilerime Bakınca Hepsini Başarıyla Gerceklestirdiğimi Goruyorum. Sanırım Ben Ne istedigimi Biliyorum.
Hayatta Başarının Sırrı Herşeyden En Az Bir Kez şuphe Etmekmiş. Ben Soylemedim Bu Lafı Buyuk Descartes Soylemiş. iyi Demiş, Hoş Demiş Teeeee, Galiba Descartes Seni Hic Gormemiş.
İnsani Buyuk Yapan Kendi Azmi Ve Sabrıdır. Yeni Gorevinde Başarılar Dileriz.
Buyuk insanlar olmadan buyuk işler başarılamaz.
Bir insan bir iş yapabiliyorsa, butun insanlar o işi yapabilir. Uşenme, vazgecme, erteleme.. Başarı ben başaracağım diyenlerindir. Guzellikler Hep Sizinle Olsun.
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Hic Bulamaz, Dostum.
Kalk duştuğun yerden Bir Nefes Al Derinden Sil intikam Ve Nefretini Yuru, Hep ileri Yuyu Alnın Acık, Yureğin Pak Hirsini Duştuğun Yere Bırak şimdiden Başardın Bile Bak…!
Başarırsan Varsın, Başaramazsan Yok Başarırsan Yaşarsın, Başaramazsan Cık! Başarırsan Namın Yurur, Adın Baş Olur Başaramazsan Toprak Olur Taş Olur Başarırsan oykun Yazılır Filmin cekilir Başaramazsan Kanın Emilir iliğin cekilir.