Sevgili melekler, yeni yıla giriş icin geri sayım başladı. Yaklaşık olarak 11.5 saat sonra 2013 'e gireceğiz. İnsanların hep birlikte hoşca vakit gecirmeleri, birbirlerini arayıp sormaları icin vesile olan gunlerden yılbaşı gecesinde eğer sevdiğiniz yanınızda olamayacaksa uzulmeyin. Siz de onun gonlunu yollayacağınız harika aşk dolu yılbaşı mesajlarıyla alırsınız..

Adını aynalara yazamadım sinirden kırarım diye, adını duvarlara yazamadım zalimin biri boyar diye, adını kalbime bile yazamadım ben olunce organlarım bağışlanır da sen başkasının olursun diye…
Sevgilim nerdesin... Gecenin bak kacı olmuş, ben hala aşkımıza nobetteyim... Gozlerim dolmuş, icim burkulmuş... Ben senden hic gidemedim ki hala
Dunyayı değiştirmek istersen yureğine inan, dostlarına guven, sevgine sarıl. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tum kapıları acacaktır. Mutlu Yıllar Aşkımmm
En buyuk zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır. 2013 yılı tum kararlarımızın gercekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle, nice mutlu yarınlara bitanem
2013 yılana girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, gecip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara Birtanem
Varlığınla başlayan bir gunun yokluğunla bitmesine alışamadım... Aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın hic sensiz kalmazdım..
Hasret kapımda nobetler tutuyor... Sevgilim uzak bir şehirde gozlerim onu arıyor... Bir kuş olup gitsem aşsam şu enginleri varsam senin yanına opsem doyasıya koklasam…
Hasret kapımda nobetler tutuyor... Sevgilim uzak bir şehirde gozlerim onu arıyor... Bir kuş olup gitsem aşsam şu enginleri varsam senin yanına opsem doyasıya koklasam…