Bu konu; Super Gunaydın Mesajları 2013 hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, kalbinizin sahibini sabahları en guzel cumlelerle uyandırmak istemez misiniz ? Ona dunyanın en şahane cumleleriyle gunaydın demek, gune daha mutlu başlamasını ve sizin sozlerinizle gozlerinizi acmasını istiyorsanız, aşağıda ki gunaydın mesajları tam size gore...

Yere duşen yağmur damlaları Kalbine inecek guneşi engellemesin Guneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Guneş guzellikler getirsin Gunaydın

Gunlerimin Biricik Aydın ışığı Bugun Gun Senin icin Doğuyor Kalbimden Gunaydın Bebeğim..

Gunaydın yureğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan gunaydın

Guzelliğin Bir ruya gibi, gozlerin bir ruyanın en muhteşem eseri bugun seninle ruyalarımı susledin, Seninle Gune Merhaba Dedim Gunaydın Sevgilim.

Gunaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gosteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam gunaydın

Kelimelerin Anlamını Coktan Yitirdiği Bir Zamandayım. Hayatımda Anlamını Yitirmeyen Tek Şey Sana Duyduğum Sevgidir. Gunaydin Aşkim Seni Cok Seviyorum

Gunaydın yatağımda ruyalarım işimde hulyalarım soğuk kış gunlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum gunaydın

Ac gozlerini ruyadan sonra ilk beni gor herşeyden once al bu tatlı buse sanadır sana gunaydın, gunaydın canım

karanLık gecmiş Silindi omrumuzden Işıkla Bakıyoruz Artık geleceğimize Gunaydın Sevgilim..

Gunaydın sabahımı aydınlatan guneşim

Sabahın Kor Guneşi Vursun Suratına opsun guneş seni benim yerime usulca, gozlerini actığında ben olayım gozlerinde ben olayım odanın her yerinde gunaydın sevgilim.

Guneşin ilk ışıkları gununu aydınlattığında ve icinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni ac yeterBen o tatlı sessizlikte seninleyim!

Gunler Bukadar Guzelse Sebebi Sensin Gunaydın Aşkım

Gunler Aydınlık Zamanın Huzurlu OLsun Gunun Aydın Olsun Gunaydın Olsun Sana Birtanem..

Gozlerin, Bugune oyle bir acki herşey istedipğin gibi gitsin bebeğim Gunaydın.

Once kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapilarimi actigimda Bana degen ne varsa Yuregimle beynim arasi Cizgi derinligince Gunaydin

Elini verene Gozunu degdirene Sozunu diyene Diyemeyene Sevgimi gorene Goremeyene Gunaydin

Gunaydin sabahimi aydinlatan gunesim

Dur gitme Soylenmemis sozler var suskun dudaklarimda Cigliklarimda hapsettigim Tomurcuk tomurcuk sevgilerim / catlamaya hazir Yeni bastan yasanacak sevdalar / yuregimde Gunaydinim…

Yere dusen yagmur damlalari Kalbine inecek gunesi engellemesin Gunes bulutlarin arasindan Hep sana dogru baksin Gunes guzellikler getirsin Gunaydin

Gorev sizde ey idare Hortumlari kesin diye Gerek kalmasin vergiye Gunaydin beyler gunaydin

Dunyanın En Talı En Guzel insanına ve boyle guzel bir insan sahip olduğum icin cok şanslıyım seni seviyorum Biricik Askim kocaman GUNAYDIN

Gunaydın; benim viran gonlumun sultanı, Gunaydın; dost bağımın gonca gulu, Gunaydın; Sureyya yıldızım, Gunaydın: ay yuzlum, Gunaydın; canımın cananı, Gunaydın

Senin Yanında Cabuk Gecti Saatler Sensiz Gecmek Bilmedi Gunler Anladımki Sen Hayatımın Bir Parcası Gonlumun Yarısısın Gunaydın Aşkım

Guzelliğin Gibi Gununde Aydın Olsun Gunaydın Aşkım Sana Gunaydın Sadece Sana..

Bir Ruyanın Gerceğe Donuştuğu En Tatlı halisin Sevgilim Gunaydın.

Gunlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Guneşi Gecelerimin Ay’ısın Sabahlarımın Gunaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Gunaydın.

Bugunde Gozlerimi Seninle Actım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Gunaydın Birtanem.